Eneba COM
 
 

Potion Craft: Alchemist Simulator

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Word een expert alchemist en brouw brouwsels voor je klanten in Potion Craft: Alchemist Simulator. In dit spel ben jij de manager van een alchemistenwinkel. Klanten komen naar je toe op zoek naar remedies, liefdesfilters en allerlei wonderbaarlijke drankjes die hun problemen zullen oplossen, en jij verkoopt ze maar al te graag, op voorwaarde dat je kunt maken wat ze nodig hebben, natuurlijk.



    Door fysiek met je gereedschap om te gaan en de kruiden en reagentia te verzamelen die je nodig hebt, zul je een breed scala aan drankjes kunnen maken, maar je kunt ook experimenteren om nieuwe recepten te creëren. Je kunt unieke en krachtige drankjes en brouwsels ontdekken, maar je moet voorzichtig zijn met de resultaten, want ze kunnen ook ongezonde effecten hebben. Als je bereid bent risico's te nemen, kun je zelfs een markt vinden voor de giftige drankjes die je maakt.



    In Potion Craft: Alchemist Simulator kun je planten kweken in een tuintje achter je winkel en de ingrediënten verzamelen die je nodig hebt voor je werk. Er zullen ook reizende handelaren zijn die je een beperkte voorraad materialen aanbieden. Naarmate je zaak groeit, verdien je een reputatie voor jezelf en ontmoet je invloedrijke mensen.



    Potion Craft: Alchemist Simulator bevat graphics geïnspireerd door middeleeuwse manuscripten en medische boeken, en de unieke esthetiek zal je het gevoel geven alsof je echt in de Middeleeuwen bent.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Potion Craft Alchemist Simulator

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    Opmerkingen over Potion Craft: Alchemist Simulator

    fortuna730
    fortuna730
    30 nov. 2021 19:46on dlcompare.it
    The goal is to create a philosopher's stone, you will have to get acquainted with all the processes of nigredo, rubedo, albedo. And trade. ... The game is very entertaining and interesting. The player is interested in exploring, looking for recipes, rare minerals and creating! But everyday life dictates slightly different conditions. So the main difficulty is to try to combine it all.
    Het doel is om een steen der wijzen te maken, je zult kennis moeten maken met alle processen van nigredo, rubedo, albedo. En handel... Het spel is zeer onderhoudend en interessant. De speler is geïnteresseerd in verkennen, op zoek naar recepten, zeldzame mineralen en creëren! Maar het dagelijkse leven dicteert iets andere voorwaarden. Dus de grootste moeilijkheid is om te proberen het allemaal te combineren.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief