Koop Potion Craft: Alchemist Simulator

 • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  Word een expert alchemist en brouw brouwsels voor je klanten in Potion Craft: Alchemist Simulator. In dit spel ben jij de manager van een alchemistenwinkel. Klanten komen naar je toe op zoek naar remedies, liefdesfilters en allerlei wonderbaarlijke drankjes die hun problemen zullen oplossen, en jij verkoopt ze maar al te graag, op voorwaarde dat je kunt maken wat ze nodig hebben, natuurlijk.  Door fysiek met je gereedschap om te gaan en de kruiden en reagentia te verzamelen die je nodig hebt, zul je een breed scala aan drankjes kunnen maken, maar je kunt ook experimenteren om nieuwe recepten te creëren. Je kunt unieke en krachtige drankjes en brouwsels ontdekken, maar je moet voorzichtig zijn met de resultaten, want ze kunnen ook ongezonde effecten hebben. Als je bereid bent risico's te nemen, kun je zelfs een markt vinden voor de giftige drankjes die je maakt.  In Potion Craft: Alchemist Simulator kun je planten kweken in een tuintje achter je winkel en de ingrediënten verzamelen die je nodig hebt voor je werk. Er zullen ook reizende handelaren zijn die je een beperkte voorraad materialen aanbieden. Naarmate je zaak groeit, verdien je een reputatie voor jezelf en ontmoet je invloedrijke mensen.  Potion Craft: Alchemist Simulator bevat graphics geïnspireerd door middeleeuwse manuscripten en medische boeken, en de unieke esthetiek zal je het gevoel geven alsof je echt in de Middeleeuwen bent.

  Lees verder

  Beste prijzen voor Potion Craft: Alchemist Simulator

   Opmerkingen over Potion Craft: Alchemist Simulator

   Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

   antwoordanswering the message of

   500 karakters over

   fortuna730
   fortuna730
   30 nov. 2021 19:46on dlcompare.it
   The goal is to create a philosopher's stone, you will have to get acquainted with all the processes of nigredo, rubedo, albedo. And trade. ... The game is very entertaining and interesting. The player is interested in exploring, looking for recipes, rare minerals and creating! But everyday life dictates slightly different conditions. So the main difficulty is to try to combine it all.
   Het doel is om een steen der wijzen te maken, je zult kennis moeten maken met alle processen van nigredo, rubedo, albedo. En handel... Het spel is zeer onderhoudend en interessant. De speler is geïnteresseerd in verkennen, op zoek naar recepten, zeldzame mineralen en creëren! Maar het dagelijkse leven dicteert iets andere voorwaarden. Dus de grootste moeilijkheid is om te proberen het allemaal te combineren.
   Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in The Last of Us Part 1 Remake? - 66
   • Use your CD key on Steam to download jouw spel.

   • Activate your serial and download jouw spel on GOG GALAXY.

   Meer informatie
   DLCompare Extension
   Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

   Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief