Eneba COM
 
 

Beyond Contact

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Als je een fan bent van klassieke sci-fi comics, is Beyond Contact een spel voor jou. In dit overlevingsavontuur kruip je in de huid van Quinn Hicks, een elitelid van een expeditieleger dat naar de planeet Ketern moet reizen om een einde te maken aan een crisis die het leven van de bewoners in gevaar brengt. Wanneer je op Ketern aankomt, ontdek je dat vreemde energie die uit de diepten van de planeet komt, de planeet uit elkaar trekt. Je zult de buitenaardse biomen van de planeet moeten verkennen en de oorsprong van deze catastrofale dreiging moeten achterhalen.



    Beyond Contact is een meedogenloze survival game die je een procedureel gegenereerde buitenaardse wereld voor de voeten werpt om te ontdekken. De uitrusting die je tot je beschikking hebt is beperkt, maar je zult in staat zijn om grondstoffen te verzamelen en alles te fabriceren wat je nodig hebt om je missie te volbrengen. Je zult een uitvalsbasis moeten bouwen door allerlei grondstoffen te verzamelen en nieuwe technologie te ontwikkelen met de exotische materialen die je tot je beschikking hebt.



    Hoewel je hen probeert te helpen overleven door hun planeet te redden, zullen niet alle inwoners van Ketern even vriendelijk zijn. Velen van hen zullen agressief tegen je zijn, en je zult vaak voor je leven moeten vechten. Als het geen boze aliens zijn, zijn het wel dodelijke roofdieren of onverwachte omgevingsgevaren die je leven bedreigen, dus wees klaar om te sterven, want Beyond Contact is geen gemakkelijk avontuur.



    Met 3D-graphics die doen denken aan oude comics, isBeyond Contact een survival-ervaring waar je alleen of met vrienden in coöperatieve multiplayer-modus van zult genieten. Heb jij wat nodig is om Ketern van de ondergang te redden?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Beyond Contact

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Beyond Contact

    saury
    saury
    27 sep. 2021 12:20on dlcompare.com
    nice gameplay and graphic, kinda remind me to ark (I dunno why dont ask me)
    mooie gameplay en grafische, soort doet me denken aan ark (ik weet niet waarom dont ask me)
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief