Instant Gaming EU
 
 

The Signal State

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Als je je logische vaardigheden op de proef wilt stellen, is The Signal State de juiste keuze. Dit spel speelt zich af in een post-apocalyptische toekomst, en je doel is om een verlaten boerderij te herbouwen, machines te repareren, en deel uit te maken van de landbouwrevolutie. Los complexe puzzels op, geïnspireerd door modulaire synthesizers.



    The Signal State maakt gebruik van een eenvoudig drag-and-drop systeem. Maar laat je niet misleiden door de eenvoud. Je zult je volledige hersencapaciteit moeten gebruiken om inputs en patchkabels in deze unieke modules te manipuleren.



    Test je vaardigheden en stijg in de ranglijsten van de competitie. Laat iedereen je machinefluistervaardigheden zien door meer dan 40 puzzels te voltooien. Het spel biedt 3 verschillende kabelweergavestijlen en kleurenpaletten, zodat je het aan je eigen voorkeur kunt aanpassen.



    Dompel jezelf onder zoals je nog nooit hebt gedaan met ontwerpen van Papernoise. Hij ontwierp ook modules voor Hexinverter, Mutable Instruments, en anderen.



    U zult in staat zijn om uw eigen puzzels te maken! Dit is een van de beste functies van het spel. Laat je creativiteit de vrije loop in deze puzzelontwerper of probeer de creaties van andere spelers via de Steam Workshop.



    Al met al is The Signal State een briljant tactiel puzzelspel dat de wirwar van kabels en de warboel van modulaire eenheden transformeert in een concurrerend en uitdagend spel van logica.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Signal State

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over The Signal State

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief