Instant Gaming EU
 
 

Homeseek

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Homeseek is een spannend simulatiespel waarin je het opneemt tegen de wrede realiteit van wat onze toekomst zou kunnen zijn als we doorgaan met het verspillen van de grondstoffen van onze planeet. In deze koloniesimulator, die zich afspeelt in een dystopische wereld waar menselijke praktijken hebben geleid tot de ineenstorting van de beschaving en een tekort aan drinkbaar water, sta jij aan het hoofd van een groep overlevenden. Het is jouw missie om ze naar een plek te leiden waar jullie allemaal vanaf nul kunnen beginnen met de wederopbouw, maar je zult het moeten opnemen tegen een droge woestenij die uitgehongerd is van grondstoffen.



    Begin met een kleine nederzetting en bouw alle faciliteiten die je nodig hebt om nieuwe technologieën te onderzoeken en de schaarse grondstoffen zo goed mogelijk te gebruiken. Het maximaliseren van de efficiëntie van je buitenpost is de sleutel om te groeien en uiteindelijk een plek te worden die je mensen voor lange tijd kan onderhouden. Elke fout die je maakt bij het kiezen van de beste actie kan veel mensenlevens kosten. Middelen en tijd zijn beperkt en je moet ze zo goed mogelijk gebruiken als je wilt dat je kolonisten goed gedijen.



    Homeseek Dit spel bevat twee campagnes met 9 scenario's die je vaardigheden en beoordelingsvermogen op de proef stellen. Je kunt ze in verschillende speltypen spelen, die elk een nieuwe uitdaging bieden door de verschillende moeilijkheden en omstandigheden. Als je op zoek bent naar een meer competitieve ervaring, kun je in de online multiplayermodus andere spelers uitdagen om uit te vinden wie de beste overlevende is.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Homeseek

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Homeseek

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief