Instant Gaming EU
 
 

Gladiator Guild Manager

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Koop en train allerlei gladiatoren in een strategische gevechtssimulator. Gladiator Guild Manager stelt je in staat unieke teams te bouwen, je gilde uit te breiden, gevechtstactieken uit te stippelen, en door kampioenschappen heen te komen. Kies welke gladiator aan elk gevecht deelneemt, en instrueer hun gedrag en posities.



    Je strategie zal de uitkomst van elk gevecht bepalen. Let goed op je vijanden en leer hun bewegingen om ze met gemak te counteren. Je hoofddoelen zijn het veroveren van arena's, het stijgen in rangen, en het winnen van maandelijkse kampioenschappen. Het spel stelt je in staat om unieke teams te vormen naarmate je vordert. Breid de gelederen van je gilde uit en huur verschillende soorten gladiatoren in, van magiërs, verslagenen, rangers, krijgers, en nog veel meer.



    Elke vechter heeft zijn eigen voordelen, variërend van goedkoop maar ineffectief tot duur maar dodelijk. Je zult je kampioenen kunnen verhandelen op de markt en kunnen kiezen uit nieuwe gladiatoren bij hun aankomst. Level je team en laat je creativiteit de vrije loop. Rust ze uit met krachtige voorwerpen, eigenschappen en uitrusting, en complimenteer elkaar voor efficiëntie. Confronteer verschillende gevechten en profiteer van de veranderende weersomstandigheden die gladiatoren beïnvloeden om de overhand te krijgen.



    Verander de wereld om je heen met de verschillende quests die worden aangeboden door degenen die je gladiatoren nodig hebben. Verwerf reputatie bij verschillende facties en leer meer over de wereld. Afhankelijk van je loyaliteit, kun je de vooruitgang van magie of de armen helpen, of het district en het koninkrijk steunen. Vecht tegen gruwelijke eindmonsters in zijmissies en stel je gladiatoren op de proef.



    Elk nieuw spel randomiseert items, eigenaardigheden en beschikbare gladiatoren, zodat je verschillende tactieken en benaderingen kunt kiezen. Kies de moeilijkheidsgraad van je voorkeur en beleef een ontspannen ervaring of speel de harde modus waarin elke kleine beslissing grote gevolgen heeft. Er is zelfs een grotere uitdagende modus, waar u een tijdslimiet heeft, of permadeath modus, waar u gevallen gladiatoren niet meer kunt laten herrijzen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Gladiator Guild Manager

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Gladiator Guild Manager

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief