Eneba COM
 
 

InfraSpace

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    InfraSpace is een sci-fi city builder waar je een efficiënt en onafhankelijk utopia moet bouwen, waar je je grondstoffen moet beheren om dat doel te bereiken.



    Aangezien je de grondstoffen die je nodig hebt om te bouwen niet kunt kopen, zoals je op aarde doet, moet je je eerste kolonisten aan het werk zetten en ze in plaats daarvan laten mijnen. Laat ze samenwerken voor het grotere goed en verzamel wat grondstoffen zoals zwavel, zand, ijzer, of koolstof. Zodra je deze materialen klaar hebt, is het tijd om je eerste gebouwen te maken en een betonfabriek en een staalfabriek te bouwen, om zo de basis van je infrastructuur te leggen. Vergeet niet dat je in de ruimte bent en dat gemeenschappelijke grondstoffen zoals voedsel en zuurstof niet overal beschikbaar zijn, daarvoor moet je een stabiele productieketen bouwen die nooit verbroken mag worden om je kolonie te laten overleven.



    Bouw meerbaanswegen, rotondes en snelwegen om de enorme hoeveelheid transport te ondersteunen die nodig is om een grote stad in de ruimte te onderhouden. Elke auto in het spel wordt gesimuleerd en er is een bepaalde hoeveelheid grondstoffen voor nodig om hem te produceren.



    De eerste bewoners waren dappere astronauten die naar deze nieuwe planeet kwamen om het voortbestaan van de mensheid te garanderen. Naarmate de tijd verstrijkt, zul je hen moeten voeden en verzorgen om je buitenpost draaiende te houden. Je zult je kleine nederzetting zien uitgroeien tot een grotere stad, en als het zover is, zul je de toegenomen werkdruk moeten opvangen door ingenieurs en wetenschappers te maken. Zorg ervoor dat je scholen de druk van het lesgeven en het opbouwen van een nieuwe generatie aankunnen.



    InfraSpace lijkt misschien een moeilijk spel om te beheren, maar het heeft een grote verscheidenheid aan moeilijkheidsgraden om aan te passen aan jouw smaak, dus wees niet bang om het eens te proberen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor InfraSpace

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over InfraSpace

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief