Instant Gaming EU
 
 

Prison Simulator

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Neem de leiding over je eigen penitentiaire inrichting in Prison Simulator, een game met een knipoog naar het leven achter de tralies. Je speelt als de directeur van een gevangenis en moet alle gevangenen in het gareel houden. Hoe je dat doet, is helemaal aan jou. Speel je de milde cipier of de corrupte tiran?



    Ontwerp je eigen gevangenen, tot en met hun uiterlijk en houding. Kijk toe hoe ze zich situationeel gedragen, bendes vormen, gevechten beginnen, of de keuken in brand steken. Je kunt gevangenen mishandelen of ervoor zorgen dat ze je aardig vinden. Door hun respect te verdienen, kun je meer geld verdienen, dat je kunt gebruiken voor upgrades van de stats van je personage of de inrichting.



    Onderdeel van je taak is het uitvoeren van dagelijkse routines en quests. Begroet nieuwe gevangenen, controleer de aanwezigheid, breng de gevangenen naar buiten, handhaaf de orde en breek gevechten af. Je moet ook regelmatig hun cellen controleren op smokkelwaar, die je naar keuze in beslag kunt nemen of voor jezelf kunt houden. En als je niets meer te doen hebt, kun je een balletje trappen op het plaatselijke basketbalveld.



    Uiteindelijk staat Prison Simulator vol met domme dingen die je kunt doen op een plek waar je de baas bent en geen consequenties kunt verwachten. Met dat soort absolute macht, wat voor soort bewaker zul jij zijn?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Prison Simulator

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Prison Simulator

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief