Eneba COM
 
 

Let's Build a Zoo

  • PC
  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Creëer de vreemdste dierlijke hybriden in Let’s Build a Zoo. In deze bouwsim bepaal jij elk aspect van de dierentuin die je bouwt, van wie je aanneemt tot welke dieren er uit je genetische experimenten komen!



    Wild side. Importeer meer dan 500 verschillende dieren om te houden en te verzorgen. Wissel dieren uit met andere dierentuinen om je collectie interessant te houden. Je kunt dan de dieren fokken en hun families laten groeien om de dierentuin te vullen. Aan de andere kant kun je ook experimenteren met het splitsen van hun DNA om meer dan 300.000 dierencombinaties te maken, zoals de giraffant en de pandowl.



    Build, build, build. Verhoog dierentuin gebouwen om je dieren te huisvesten en te verzorgen, en ook om je gasten tevreden te houden en wat geld binnen te brengen. Kies tussen winkels, nutsvoorzieningen, planten decoraties, paden, en dierenverblijven.



    Zoos are businesses. Huur de beste werknemers in die je kunt vinden om de dierentuin draaiende te houden. Je kunt ze maar beter goed betalen, want sommige van je activiteiten zijn misschien niet helemaal legaal.



    Moral codes. Speel de goede jongen of de slechterik. Je kunt goede daden verrichten zoals het gebruik van duurzame energie en recycling, of je kunt twijfelachtige acties ondernemen zoals het kopen van illegale dieren van een leverancier. Run je dierentuin op jouw manier in Let’s Build a Zoo.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Let's Build a Zoo

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over Let's Build a Zoo

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief