Eneba COM
 
 

Motorcycle Mechanic Simulator 2021

  • PC
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ooit van gedroomd om motormonteur te worden en een heel bedrijf op te bouwen met je vaardigheden? Dit is je kans. Motorcycle Mechanic Simulator 2021 laat je motorfietsen van alle soorten repareren, opknappen en nieuw leven inblazen. Speel je kaarten goed uit en je kunt binnen de kortste keren van een klein bedrijfje naar een motorfiets reparatie imperium gaan.



    Begin in een eenvoudige garage met basisgereedschap. Accepteer klussen van klanten om oude motorfietsen te repareren of restaureren, verdien wat geld, en upgrade dan je gereedschap en je winkel. Voor je het weet, krijg je meer inkomsten en meer ingewikkelde klussen om te doen. Met de XP die je verdient, kun je je vaardigheden verbeteren en een echte meester worden.



    Bereid je voor op een duizelingwekkend aanbod aan motoronderdelen, met meer dan 400 soorten om te doorlopen, evenals een hele bibliotheek met aangepaste onderdelen. Hiermee kun je defecte motorfietsen repareren of aangepaste motorfietsen maken. Je kunt ook met je aangepaste motorfietsen een ritje maken op testcircuits.



    Je hebt verschillende soorten motoren om te repareren en op te knappen. Geef een motor een nieuw verfje, of gebruik watertransferdruk om hem aan je smaak aan te passen. En als er bepaalde onderdelen ontbreken, kun je die gaan zoeken op sloperijen. Motorcycle Mechanic Simulator 2021 heeft alles wat je nodig hebt om je een echte monteur te voelen, dus het is tijd om je mouwen op te stropen en je handen uit de mouwen te steken.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Motorcycle Mechanic Simulator 2021

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over Motorcycle Mechanic Simulator 2021

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief