Instant Gaming EU
 
 

Frontier Pilot Simulator

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Frontier Pilot Simulator biedt je een gedetailleerde sci-fi simulatie ervaring. Je zult een vrachtvliegtuig moeten besturen en missies voltooien in een buitenaardse wereld. Elk aspect van het vliegen wordt gesimuleerd, en je zult je schip onder realistische weersomstandigheden moeten besturen. Daarom zullen je pilootvaardigheden de sleutel zijn tot je succes in het spel.



    Frontier Pilot Simulator bevat vrije vlucht- en handelssystemen. Je begint met een basis vliegtuig en een paar credits, en het is helemaal aan jou wat je er mee doet. Reis naar locaties ver weg, koop goederen, vervoer ze, en verkoop ze voor winst. Je kunt grotere vliegtuigen kopen, handel drijven, goederen smokkelen, en vechten zoals jij dat wilt. Elke actie die je onderneemt, heeft invloed op de wereld om je heen.



    Het oppervlak van de planeet is een steeds veranderend landschap waar bases worden gebouwd en vernietigd, en je moet voortdurend op zoek naar betere locaties voor je operaties. Je zult je schip ook moeten upgraden met extra uitrusting en wapens als je veilig wilt vliegen en aanvallers op afstand wilt houden. Je lading is altijd het meest waardevolle voor je na je schip, dus zorg ervoor dat je er goed mee omgaat.



    Als je op zoek bent naar een spannende simulatie-ervaring met veel vrijheid om je pad te kiezen, is Frontier Pilot Simulator een geweldige optie voor jou.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Frontier Pilot Simulator

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Frontier Pilot Simulator

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief