Instant Gaming EU
 
 

Diplomacy is Not an Option

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Verdedig een koninkrijk tegen bedreigingen buiten zijn grenzen en binnen zijn eigen muren in Diplomacy is not an option. In dit strategiespel speel je een jonge heer die gebukt gaat onder een zware last: de boeren komen in opstand, de koning is een dwaas, de adviseurs zijn leugenaars, en jij hebt geen andere keus dan ten strijde te trekken. Kun jij het koninkrijk redden? Hoe zul je overleven?



    War is upon you. Uw koning is moedig maar twistziek. Door zijn fouten lijdt het koninkrijk en komen de boeren in opstand. Nu moet hij op jou vertrouwen om het koninkrijk bijeen te houden. Je moet de rebellenleiders opjagen, en tegelijkertijd genoeg schatten vinden om de economie van het koninkrijk te redden. Gebruik magie als het moet, maar onthoud dat het met argwaan wordt bekeken.



    Physics are a thing. Diplomacy is Not an Option vertrouwt op de fysica om de gevechten te regelen. Bereikseenheden moeten zich op een hoger niveau bevinden om verder te kunnen schieten en ze moeten een duidelijk zicht op de doelwitten hebben. Je moet je eenheden correct positioneren als je gevechten wilt winnen.



    The people are your lifeblood. Zelfs als je ten strijde trekt, moet je ook voor de burgers zorgen. Laat hongersnood en ziekte welig tieren en je zult snel alleen nog skeletten hebben die je torens bewaken. Je moet ook zorgen voor je voorraden hout, steen en ijzer als je je economie in stand wilt houden. Bescherm je economie om je leger goed gevoed en goed bewapend te houden.



    Je vijanden staan aan de poorten. Hoe zal het je vergaan in Diplomacy is Not an Option?



     

    Lees verder

    Beste prijzen voor Diplomacy is Not an Option

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Diplomacy is Not an Option

    • Also Published By Door 407
    • URBO
      4.71€
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief