Instant Gaming EU
 
 

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

 • PC
 • PS5
 • Xbox Series X

Topwinkels

  Aanschouw het begin van een legende. Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin is een actie-georiënteerde RPG die een nieuw verhaal vertelt met veel van de iconische monsters en banen uit de Final Fantasy-serie.  Het verhaal speelt zich af in een naamloos land waar de Vier Feeën de controle over de kristallen van de wereld hebben overgenomen en het land aan Chaos hebben overgelaten. Om een oude profetie te vervullen, komen vier helden samen om Chaos te verslaan en vrede te brengen in de wereld. Deze Helden van het Licht - Jack, Ash, Jed en Neon - moeten op reis gaan om antwoorden te zoeken en het land te bevrijden. Maar er zijn ook schaduwen in hen. Zullen ze de wereld kunnen bevrijden uit de greep van Chaos, of zullen ze alleen maar bijdragen aan de omringende duisternis?  Jij bestuurt Jack Garland, een van de voorspelde Helden van het Licht. Jack kan wisselen tussen verschillende banen. Begin met de basisbanen, zoals Duelist, Mage, Lancer en Marauder. Daarna kun je upgraden naar Advanced Jobs, zoals Knight, Monk, White Mage en Dragoon. Je kunt zelfs doorgroeien naar Expert Jobs: Void Knight, Sage, Paladin, Ninja, en meer.  Rust je personages uit met gespecialiseerde wapens en bereid je voor op missies. Een party kan uit maximaal 3 personages bestaan. Je kunt ook in multiplayer spelen, waarbij maximaal 3 spelers kunnen samenwerken.  Op de wereldkaart vind je verschillende locaties om te bezoeken en te verkennen. Praat met NPC's om missies te vinden om te vervullen. Neem het op tegen de monsters in real-time gevechten. Als je de "breekmeter" van een monster leeg kunt krijgen, kun je een eindmove uitvoeren die ze in kristal verandert, zodat je hun overblijfselen kunt oogsten om je magiemeter bij te vullen.  De wereld heeft zijn helden nodig. Wees de noodlottige krijger die het land zal redden van Chaos. Jouw legende begint nu met Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin.

  Lees verder

  Beste prijzen voor Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

  Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

  Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

  Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

   

  (*) We hebben dit product gevonden bij 18 handelaren, de laagste prijs is 8.68€ bij G2A en onze gebruikers hebben 51 opmerkingen achtergelaten

  Opmerkingen over Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

  Cabilau
  Cabilau
  10 apr 2024 17:19on dlcompare.com
  Nice to see a sort of soulslike in the Final Fantasy universe. Haven't seen much of this game but looks good enough to provide challenging combat and some fun times
  Leuk om een soort soulslike in het Final Fantasy-universum te zien. Ik heb nog niet veel van dit spel gezien, maar het ziet er goed genoeg uit voor uitdagende gevechten en leuke momenten.
  6615f29598beb@bskl_off
  6615f29598beb@bskl_off
  10 apr 2024 04:21on dlcompare.fr
  Le jeu propose un mélange d'action intense et de mécaniques de jeu de rôle, avec des éléments caractéristiques de la série Final Fantasy. L'histoire suit un groupe de guerriers qui cherchent à vaincre le Chaos, un mal ancien menaçant le monde.
  Het spel biedt een mix van intense actie en role-playing mechanics, met elementen die kenmerkend zijn voor de Final Fantasy-serie. Het verhaal volgt een groep krijgers die Chaos willen verslaan, een eeuwenoud kwaad dat de wereld bedreigt.
  Heronix
  Heronix
  9 apr 2024 23:51on dlcompare.com
  Never played Final Fantasy before and other series. I would like to try it one day but firstly i need a good pc. Opencritic rate is well 72, steam ratings good too. Game Trailer seems good.
  Ik heb nog nooit Final Fantasy en andere series gespeeld. Ik wil het graag een keer proberen, maar eerst heb ik een goede pc nodig. Opencritic rate is goed 72, steam ratings ook goed. Trailer van het spel lijkt goed.
  FisheyePlacebo
  FisheyePlacebo
  9 apr 2024 21:19on dlcompare.fr
  J'ai commencé le jeu par curiosité et même si l'histoire n'a pas l'air d'être un chef d'oeuvre de ce que j'en ai lu, le gameplay est pas mal et le nombre de classes différentes m'intrigue !
  Ik ben aan het spel begonnen uit nieuwsgierigheid en ook al lijkt het verhaal geen meesterwerk van wat ik heb gelezen, de gameplay is niet slecht en het aantal verschillende klassen intrigeert me!
  membraxfr
  membraxfr
  9 apr 2024 20:45on dlcompare.fr
  Celui-ci semble être très bon... plus d'action je pense et ainsi de suite... les graphismes sont bons et le son aussi. La musique a l'air d'être géniale bien sûr. Je l'achèterai un jour ;)
  Deze ziet er erg goed uit... meer actie denk ik en zo... de graphics zijn goed en het geluid ook. De muziek klinkt natuurlijk geweldig. Ik zal hem een keer kopen ;)
  gamingSeeb
  gamingSeeb
  9 apr 2024 16:52on dlcompare.com
  The gameplay of this game is awesome. Switching classes and weapons is recommended and the game feel fresh every time we do that. The story itself is quite cool. Wish square had done a better job marketing this game. Definitely recommend it.
  De gameplay van dit spel is geweldig. Het wisselen van klassen en wapens is aan te raden en het spel voelt elke keer weer fris aan als je dat doet. Het verhaal zelf is best cool. Ik wou dat Square dit spel beter in de markt had gezet. Zeker een aanrader.
  MrBreeze
  MrBreeze
  9 apr 2024 10:56on dlcompare.com
  Some of the most cathartic fun ever with two other friends. Say what you want about the story, but it is so fun to experience and joke around with friends. Game play wise was awesome. I'd find myself wanting to keep coming back just cause how fast paced it felt blitzing through the areas. If you have any friends who play this I say get it and hop on with them. Solo playing is fine too, but it is an experience to share with others.
  Een van de meest louterende momenten ooit met twee andere vrienden. Zeg wat je wilt over het verhaal, maar het is zo leuk om mee te maken en grapjes te maken met vrienden. De gameplay was geweldig. Ik wilde steeds terugkomen, alleen maar omdat het zo snel was om door de gebieden te racen. Als je vrienden hebt die dit spelen, zou ik zeggen: haal het spel en speel het samen met hen. Solo spelen is ook prima, maar het is een ervaring om met anderen te delen.
  SENIAT992
  SENIAT992
  9 apr 2024 01:16on dlcompare.es
  El combate orientado a la acción es muy divertido, y la historia es atractiva y tiene un buen ritmo. También soy fanático de la construcción del mundo, que es rica y detallada. Tengo muchas ganas de ver cómo se desarrolla la historia y qué retos me esperan en el futuro.
  De actiegeoriënteerde gevechten zijn erg leuk en het verhaal is boeiend en heeft een goed tempo. Ik ben ook fan van de wereldopbouw, die rijk en gedetailleerd is. Ik ben benieuwd hoe het verhaal zich ontwikkelt en welke uitdagingen me in de toekomst te wachten staan.
  PlanetOTG
  PlanetOTG
  9 apr 2024 00:56on dlcompare.es
  El juego está relacionado con los títulos de Final Fantasy, pero se siente más como Nioh en términos de jugabilidad, la historia no parece demasiado buena, pero el combate parece divertido y el hecho de que el juego sea compatible con el modo cooperativo es una gran ventaja para mí.
  De game is verwant aan de Final Fantasy-titels, maar voelt qua gameplay meer als Nioh. Het verhaal lijkt niet al te best, maar de combat ziet er leuk uit en het feit dat de game co-op ondersteunt is voor mij een groot pluspunt.
  gennyshark
  gennyshark
  9 apr 2024 00:23on dlcompare.com
  Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, developed by Team Ninja and Square Enix, is an action rpg, with those soulslike ideas that made the fortune of Nioh, a series developed by Team Ninja. An action RPG that celebrates the original fantasy, the one that started one of the most important and culturally relevant brands in the industry.
  Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, ontwikkeld door Team Ninja en Square Enix, is een actie-RPG met de zielsverwante ideeën die Nioh, een serie ontwikkeld door Team Ninja, beroemd hebben gemaakt. Een actie-RPG die de originele fantasie viert, de fantasie waarmee een van de belangrijkste en cultureel meest relevante merken in de industrie is begonnen.
  Laat meer reacties zien

  Je kunt ook houden van

  • Technische informatie

  • Officiële website : Stranger of Paradise Final Fantasy Origin
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Square Enix
  • Ontwikkelaar : Square Enix
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 6 april 2023
  • Systeemvereisten
   • Minimaal
   • OS : Windows 10 (64-Bit)
   • CPU : Core i7-6700
   • RAM : 8 GB
   • GPU : Radeon RX 470
   • Opslagruimte : 80 GB
   • Aanbevolen
   • CPU : Ryzen 5 1600
   • RAM : 16 GB
   • GPU : GeForce GTX 1660 SUPER
   • Opslagruimte : 80 GB
  • Leeftijdsclassificatie
  • PEGI 18ESRB M
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief