Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

 • PC
 • XboxOne
 • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  Aanschouw het begin van een legende. Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin is een actie-georiënteerde RPG die een nieuw verhaal vertelt met veel van de iconische monsters en banen uit de Final Fantasy-serie.



  Het verhaal speelt zich af in een naamloos land waar de Vier Feeën de controle over de kristallen van de wereld hebben overgenomen en het land aan Chaos hebben overgelaten. Om een oude profetie te vervullen, komen vier helden samen om Chaos te verslaan en vrede te brengen in de wereld. Deze Helden van het Licht - Jack, Ash, Jed en Neon - moeten op reis gaan om antwoorden te zoeken en het land te bevrijden. Maar er zijn ook schaduwen in hen. Zullen ze de wereld kunnen bevrijden uit de greep van Chaos, of zullen ze alleen maar bijdragen aan de omringende duisternis?



  Jij bestuurt Jack Garland, een van de voorspelde Helden van het Licht. Jack kan wisselen tussen verschillende banen. Begin met de basisbanen, zoals Duelist, Mage, Lancer en Marauder. Daarna kun je upgraden naar Advanced Jobs, zoals Knight, Monk, White Mage en Dragoon. Je kunt zelfs doorgroeien naar Expert Jobs: Void Knight, Sage, Paladin, Ninja, en meer.



  Rust je personages uit met gespecialiseerde wapens en bereid je voor op missies. Een party kan uit maximaal 3 personages bestaan. Je kunt ook in multiplayer spelen, waarbij maximaal 3 spelers kunnen samenwerken.



  Op de wereldkaart vind je verschillende locaties om te bezoeken en te verkennen. Praat met NPC's om missies te vinden om te vervullen. Neem het op tegen de monsters in real-time gevechten. Als je de "breekmeter" van een monster leeg kunt krijgen, kun je een eindmove uitvoeren die ze in kristal verandert, zodat je hun overblijfselen kunt oogsten om je magiemeter bij te vullen.



  De wereld heeft zijn helden nodig. Wees de noodlottige krijger die het land zal redden van Chaos. Jouw legende begint nu met Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin.

  Lees verder

  Beste prijzen voor Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

  Gebruik de cd-sleutel op Steam.

  Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

  Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

   

  Opmerkingen over Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

  Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

  antwoordanswering the message of

  500 karakters over

  aj011
  aj011
  25 feb. 2022 10:12on dlcompare.fr
  Tellement hâte de l'essayer !!
  Zo opgewonden om het te proberen!
  Francisc546
  Francisc546
  23 feb. 2022 00:05on dlcompare.pt
  Looks like a game I would play for sure
  Ziet eruit als een spel dat ik zeker zou spelen
  gennyshark
  gennyshark
  9 feb. 2022 14:01on dlcompare.com
  I'm a great fan of FF serie. Stranger of Paradise Final Fantasy Origin is an action RPG created in collaboration with the authors of the Ninja Gaiden and Nioh series, and represents a great new horizon for the Final Fantasy series. I cannot wait to play it!
  Ik ben een grote fan van de FF serie. Stranger of Paradise Final Fantasy Origin is een actie-RPG die is gemaakt in samenwerking met de auteurs van de Ninja Gaiden- en Nioh-reeksen, en vertegenwoordigt een geweldige nieuwe horizon voor de Final Fantasy-reeks. Ik kan niet wachten om het te spelen!
  Jail
  Jail
  7 feb. 2022 19:18on dlcompare.fr
  Il a l'air magnifique ! Je le veux !
  Het ziet er prachtig uit! Ik wil het!
  Reign
  Reign
  3 feb. 2022 03:01on dlcompare.fr
  Incroyable, hâte de voir ce que le jeu vaut !
  Ongelooflijk, ik kan niet wachten om te zien wat het spel waard is!
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief