Instant Gaming EU
 
 

Solargene

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Solargene is een ruimte kolonie en basis bouw simulator die je de leiding geeft over de menselijke expansie in het zonnestelsel.



    Verken het oppervlak van verschillende planeten in ons melkwegstelsel en verzamel grondstoffen om een verscheidenheid aan bases te bouwen die variëren van kleine buitenposten tot grote steden in deze bouw- en managementsimulator.



    Onderzoek nieuwe technologieën waarmee je je kolonie onder de beste omstandigheden kunt ontwikkelen en leer nieuwe manieren om te profiteren van de omringende omgeving.



    Open handelskanalen met verschillende landen op aarde om extra grondstoffen te krijgen en rekruteer al het gespecialiseerde personeel dat je nodig hebt om je kolonie draaiende te houden.



    Houd het energieniveau van je faciliteiten in de gaten, en minimaliseer je verbruik door uit te schakelen wat je niet nodig hebt.



    Solargene stelt je ook in staat om je bouwmogelijkheden uit te breiden naar de ruimte door complexe stations in een baan om de aarde te creëren. Elke planeet biedt andere omstandigheden en een totaal nieuwe uitdaging voor je vaardigheden. Heb jij wat nodig is om het heelal te koloniseren?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Solargene

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Solargene

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief