Eneba COM
 
 

CHRONO CROSS: THE RADICAL DREAMERS EDITION

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ga op een avontuur dat verder gaat dan de tijd zelf in Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition. In deze turn-based JRPG, verplaats je je tussen dimensies, verzamel je een loyaal gezelschap van maximaal 40 leden, en vecht je om dezelfde persoon te redden op twee parallelle werelden!



    Chrono Cross is het veelgeprezen vervolg van Chrono Trigger, nu verkrijgbaar op verschillende platforms. Deze remaster bevat 3D-modellen in HD, nieuwe personage-illustraties, een geremasterde soundtrack, een auto-battle-functie, ondertiteling in het Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans en tal van verbeteringen aan de levenskwaliteit. Je kunt ook de nieuwe functie voor gevechtsverbetering gebruiken om gevechten nog makkelijker te maken.



    Je krijgt ook toegang tot Radical Dreamers - Le Trésor Interdit -, een visuele roman die het verhaal van Chrono Trigger en Chrono Cross met elkaar verbindt. Volg de avonturen van drie dieven-Serge, Kid en Magil-alternatieve versies van de hoofdpersonages van Radical Dreamers, terwijl ze op avontuur gaan in hun eigen parallelle wereld.

    Lees verder

    Beste prijzen voor CHRONO CROSS THE RADICAL DREAMERS EDITION

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over CHRONO CROSS: THE RADICAL DREAMERS EDITION

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief