Eneba COM
 
 

The Darkest Tales

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Sprookjes krijgen een nieuwe vorm in The Darkest Tales, een actie-avonturen platformgame die je in de schoenen zet van een nogal ongewone held. Teddy is een knuffelbeer op een missie om zijn baasje, Alicia, te redden. Zij is nu volwassen en is haar geliefde knuffel waarschijnlijk allang vergeten, maar wie anders zou een wereld vol nachtmerries en verdraaide jeugdfantasieën binnenstappen om haar te redden?



    In The Darkest Tales zal Teddy het moeten opnemen tegen het kwaad en vervormde versies van iconische personages uit klassieke sprookjes terwijl hij een fantasiewereld vol sprookjeslandschappen doorkruist. Doornroosje of de Kleine Zeemeermin zijn slechts twee voorbeelden. Het zijn afzichtelijke en bloeddorstige wezens die zullen proberen om op de slechtst mogelijke manier een einde te maken aan Teddy's reis.



    Gelukkig heeft onze zachte held enkele wapens tot zijn beschikking, en kan hij zijn vijanden te lijf gaan met een paar zwaarden en een boog die hij heeft gemaakt met behulp van een schaar. Laat krachtige slagen los terwijl je hordes vijanden ontwijkt en overspringt terwijl je de verschillende levels in het spel verkent op weg naar het gevecht tegen machtige eindbazen. Onthul de mysteries van deze vreemde wereld en red Alicia tegen elke prijs in dit unieke avontuur.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Darkest Tales

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over The Darkest Tales

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief