Instant Gaming EU
 
 

The Life and Suffering of Sir Brante

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Heb je de kracht om een op ellende gebouwd leven te overwinnen? Je lot in The Life and Suffering of Sir Brante hangt van dat antwoord af. Een visuele roman en RPG, Life and Suffering laat je het grimmige en compromisloze verhaal beleven van Sir Brante, geboren als gewone burger in het Grote Arknische Rijk, in een tijd waarin de Tweelinggoden verordonneerd hebben dat iemands lot in het leven bepaald wordt door zijn stand bij de geboorte. De adel regeert, de geestelijkheid dicteert iemands geloof, en de nederige gewone man lijdt. Tenzij je natuurlijk besluit het lot in eigen handen te nemen.



    Keuzes doen er toe in het spel. Elke keuze levert punten op die, samen met bijbehorende omstandigheden, de gebeurtenissen in latere hoofdstukken van het spel bepalen. Wees voorzichtig, want wat je doet zal zeer reële en mogelijk verwoestende gevolgen hebben, niet alleen voor jezelf maar ook voor je dierbaren.



    Het leven van Sir Brante ligt voor je open en het zal vol moeilijke beslissingen zitten. Je kunt eindigen als een volgeling van de Keizer, of een inquisiteur voor de geestelijkheid, of misschien een rebel die de hiërarchie omver wil werpen en een heel rijk ten val wil brengen. Het komt allemaal op jou aan.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Life and Suffering of Sir Brante

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over The Life and Suffering of Sir Brante

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief