Instant Gaming EU
 
 

Jurassic World Evolution

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Heb je er ooit over nagedacht wat er zou gebeuren als die films over dinosaurussen, die hen door de jaren heen zo populair hebben gemaakt, werkelijkheid zouden worden? Het is iets dat misschien niet snel zal gebeuren, maar u kunt nu al ervaren hoe het is om uw eigen dinosaurus themapark te creëren en te beheren met Jurassic World: Evolution.



    Jurassic World: Evolution is een managementsimulator die je als directeur van je eigen Jurassic World-park plaatst. Het spel is gebaseerd op de beroemde film uit 2015 Jurassic World, en het neemt je mee naar de Muertes-archipel om vanuit het niets het meest verbazingwekkende themapark ter wereld te creëren. Eenmaal daar zul je de eilanden moeten verkennen en terraformen om alle attracties en onderzoeksfaciliteiten te bouwen die het park nodig heeft. Je zult niet alleen het bouwproces moeten verzorgen, maar je zult ook verantwoordelijk zijn voor het fokken en ontwikkelen van de dinosaurussen. Allereerst zul je moeten graven om DNA-monsters te verkrijgen die je later zult sequencen, om ze uiteindelijk uit te broeden.



    Het creëren van je themapark en het vullen ervan met prachtige wezens is slechts het eerste deel van de ervaring. Als je daarmee klaar bent, moet je het beheren om het een winstgevend bedrijf te laten blijven. Dat betekent dat je moet zorgen voor het personeel, de attracties, de uitbreiding van het park, en de dinosaurussen zelf, natuurlijk. Het zal zeker geen gemakkelijke taak zijn om alle behoeften van more than 40 species of dinosaurs, hun sociale interacties, en hun behoeften bij te houden, maar als je het niet goed doet, zul je gegarandeerd veel problemen krijgen.



    Zal je in staat zijn om aan de verwachtingen te voldoen en een fantastische plaats te ontwikkelen waar fans van de dinosaurussen uit de hele wereld de ervaring van hun leven kunnen hebben? Nu kunt u het te weten komen metJurassic World: Evolution.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Jurassic World Evolution

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Jurassic World Evolution

    Owen
    Owen
    25 sep. 2020 20:05on dlcompare.es
    Digo que es un buen juego
    Ik zeg dat het een goed spel is
    Mat
    Mat
    21 dec. 2018 20:29on dlcompare.fr
    Je veux ce jeux, je participe au concours ! Merci ;)
    Ik wil dit spel, ik doe mee aan de wedstrijd! Bedankt ;)
    Canon
    Canon
    6 nov. 2018 01:50on dlcompare.fr
    Un jeu parfaitement réalisé, très réaliste , qui donne envie d'y vivre, un gameplay avec les voix française officiel qui nous plonges directement dans l'action et le vif du sujet, et une diversité d'action bien complète, les dinosaures sont superbement bien fait, très réaliste, les différentes façon de réaliser les parcs sont bien faites et libres, le seule soucis que j'ai rencontré, c'est une bug de démarrage avec les nouvelle mise a jour Nvidia, il ne supporte que jusque la version 398.11
    Een spel perfect gerealiseerd, zeer realistisch, die geeft verlangen om er te leven, een gameplay met de officiële Franse stemmen die ons rechtstreeks in de actie en de scherpte van het onderwerp dompelt, en een diversiteit van goed volledige actie, dinosaurussen zijn prachtig goed gemaakt, zeer realistisch, de verschillende manier van uitvoering van de parken zijn goed gemaakt en gratis, de enige zorg die ik ontmoette, het is een bug van het starten met de nieuwe update Nvidia, het ondersteunt alleen tot de versie 398.11
    ASH
    ASH
    11 jul. 2018 02:25on dlcompare.fr
    cccccoooooooooollllllll
    cccccoooooooooollllllll
    XaNillas92
    XaNillas92
    4 jun. 2018 18:19on dlcompare.es
    ¿Es que este no piensan poner este juego en ninguna tienda a parte de Steam? ¡Que tengo ganas de pillar este juego por buen precio y el día de salida!
    Ik kan niet wachten om dit spel te krijgen voor een goede prijs en op de dag van de release!
    • Technische informatie

    • Officiële website : Jurassic World Evolution
    • Categorieën : Simulatie , Strategie
    • Uitgever : Frontier Developments
    • Ontwikkelaar : Frontier Developments
    • Modus : Solo
    • Verschijningsdatum : 11 juni 2018
    • Systeemvereisten
      • Aanbevolen
      • CPU : i7-4770 / FX-8350
      • RAM : 12 GB
      • GPU : GeForce GTX 1060 / Radeon RX 480
      • Opslagruimte : 12 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 16ESRB T
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief