Instant Gaming EU
 
 

Neon Blight

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    In Neon Blight krijg je de kans om te zien hoe het is om een wapenwinkel te runnen in een dystopische cyberpunk-wereld. Welkom in Eden, het smerigste deel van de stad waar iedereen alles kan vinden voor de juiste prijs. Jij bent de nieuwe eigenaar van de wapenwinkel en er is veel vraag naar je spullen. Veel wannabe rebellen zijn op zoek naar een wapen om te gebruiken tegen de megacorporaties, dus het is aan jou om je waren op voorraad te houden.



    Pas je eigen wapenwinkel aan en voorzie hem van upgradebare wapens in alle soorten en maten. Run wapens voor avonturiers die een naam voor zichzelf zoeken, bouw professionele relaties met ze op om ze loyaal te houden en voldoe zo goed mogelijk aan hun verzoeken. En als het erop aankomt, neem je het heft in eigen handen, pak je een wapen en knal je je een weg door de concurrentie in tientallen speciaal ontworpen levels. Versla krachtige eindbazen en word de laatste gunrunner van de stad.



    De ultieme prijs wacht op je in de vorm van een superwapen, maar daarvoor moet je de stad afzoeken naar de benodigde onderdelen. Ben jij degene die dit ultieme wapen bouwt en het machtsevenwicht in Eden verandert? Kom erachter in Neon Blight.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Neon Blight

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Neon Blight

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief