Instant Gaming EU
 
 

The DioField Chronicle

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Square Enix pakt het genre van strategische rollenspellen anders aan met The DioField Chronicle. Dit epische avontuur neemt je mee naar een wereld die al jaren ondergedompeld is in een verschrikkelijke oorlog. Als leider van een bende huurlingen die worstelen om in zo'n hachelijk scenario te gedijen, moet je de Blauwe Vos begeleiden in talloze gevechten. Het lot van het Koninkrijk Alletain ligt in jouw handen. Als de legers van het Trovelt-Schoeviaanse Rijk eindelijk hun zinnen zetten op jouw vaderland, zal jouw bende huurlingen een beslissende rol spelen bij het bepalen van de toekomst van de wereld.



    The DioField Chronicle zet je aan het hoofd van een groep huurlingen, elk van hen gespecialiseerd in een bepaald type gevecht. In het spel nemen je huurlingen het op tegen vijandelijke troepen volgens het Real-Time Tactical Battle System. Je commandeert je huurlingen in real-time gevechten die snel denken en reageren vereisen als je de overwinning wilt opeisen. Na elk gevecht krijgen je huurlingen ervaringspunten die je kunt gebruiken om hun vaardigheden te verbeteren en je meer tactische mogelijkheden in de strijd te bieden.



    Stijlvolle graphics in anime-stijl, spannende gevechten in real-time en een epische verhaallijn zijn wat The DioField Chronicle je biedt. Ben je klaar voor de uitdaging?

    Lees verder

    Beste prijzen voor The DioField Chronicle

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over The DioField Chronicle

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief