Instant Gaming EU
 
 

Tyrant's Blessing

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    In Tyrant's Blessing moet je de macht van het Dode Leger van de Tiran overwinnen en de toekomst van de mensheid terugwinnen. Een tactische turn-based RPG, Tyrant's Blessing laat je spelen als de laatst overgebleven levende helden die proberen hun thuis en hun volk terug te winnen.



    De Tyrant, een wezen van onpeilbare kracht, kwam naar Tyberia en verleidde de inwoners met een aanbod - betreed een paradijs van zijn eigen makelij door je te laten doden door zijn Dodenleger. Helaas zijn er duizenden onder zijn invloed gekomen, die als ondode soldaten de gelederen van zijn horde aanvullen. Alleen jij en een groep helden kunnen het tegen hem opnemen. Nu moet je vechten om je land terug te winnen van de ondoden.



    In Tyrant’s Blessing moet je een plan opstellen om de dagelijkse gevechten te winnen. Je moet kiezen welke missies je moet ondernemen: de ondoden bestrijden, mensen redden van het kwaadaardige leger, of de kracht van je leger opbouwen. Bovendien kom je voor moeilijke keuzes te staan waarbij je je moraal tegen het risico moet afwegen. Moet je rovers aanvallen of de kracht van je leger behouden? Red je een kind en zet je het leven van je helden op het spel?



    Doe mee aan tactische gevechten op een raster waar je het slagveld moet analyseren om een kans te maken om te winnen. Wapensterkte en krachtniveaus zijn ondergeschikt aan het plannen van je zetten en het gebruiken van het terrein. Je kunt acties uitvoeren zoals vijanden verblinden met stof of ze in valkuilen slaan. Je moet je minder gepantserde helden beschermen met je tanks en de omgeving gebruiken om krachtige elementaire aanvallen uit te voeren.



    De toekomst van je eiland ligt in jouw handen. Versla de ondoden en breng je land weer tot leven in Tyrant's Blessing.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Tyrant's Blessing

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Tyrant's Blessing

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief