Eneba COM
 
 

Astrea: Six-Sided Oracles

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Zuiver de corruptie van een kwade godheid met de kracht van decks en dobbelstenen! Astrea: Six-Sided Oracle is een deck-building roguelike RPG waarin je je een weg baant door de ruïnes van een oude beschaving op een missie van goddelijke genade. De Crimson Dawn Cataclysm is uit de hemel neergedaald en heeft je beschaving vernietigd en je volk gecorrumpeerd. Als Orakel moet jij hen verlossen en de rest van de wereld redden.



    Kies een van de zes orakels om te spelen, elk met unieke vaardigheden en krachten. Gebruik een deck van verschillende soorten dobbelstenen om hordes vijanden te zuiveren en je zoektocht te voltooien. Je kunt ervoor kiezen een deck samen te stellen uit verschillende soorten dobbelstenen. Sommige zijn veilig en betrouwbaar, maar richten minder schade aan. Sommige zijn erg riskant maar hebben krachtige effecten. Of je kunt kiezen voor een evenwichtige aanpak.



    Baan je een weg door de kaart en kom verschillende vijanden en eindbazen tegen. Kies je strategie - ga je je vijanden zuiveren om ze te stoppen zonder ze te doden, of ga je jezelf corrumperen om nieuwe krachten te ontketenen? Selecteer Star Blessings om je tactiek te ondersteunen met passieve vaardigheden. Je kunt ook Sentinels oproepen die hun eigen dobbelsteenworpen maken om je te helpen in de strijd.



    Je reis als Orakel begint nu. Betreed de magische wereld van Astrea: Six-Sided Oracles.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Astrea Six Sided Oracles

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Astrea: Six-Sided Oracles

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief