Eneba COM
 
 

Dome Keeper

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Dome Keeper is een roguelike survival game waarin je de rol aanneemt van een mijnwerker die zijn basis moet verdedigen tegen de aanval van aliens. Er is een krachtige koepel die je basis bedekt, maar de aliens zullen het meedogenloos aanvallen, dus je moet materialen verzamelen om het zo veerkrachtig mogelijk te maken. Het spel is verdeeld in twee verschillende stadia. In de eerste graaf je tunnels onder de oppervlakte om mineralen te oogsten. Deze kun je gebruiken om krachtige verdedigingsmiddelen op je basis vrij te spelen en te upgraden. Je kunt ook je mijnbouwgereedschap verbeteren en de jetpack die je gebruikt om je ondergronds te verplaatsen.



    Als de aliens aanvallen, kun je de verdedigingssystemen in je basis overnemen en een breed scala aan wapens gebruiken om ze af te weren. Er zijn vele soorten aliens en elk van hen zal anders aanvallen. Sommige kunnen vliegen en andere vallen op grondniveau aan. Je moet prioriteiten stellen om ze te doden voordat ze de koepel die je basis beschermt kunnen vernietigen. Dat zou het einde van je mijnoperatie en je leven betekenen.



    Dome Keeper beschikt over kleurrijke graphics en een prachtige pixel art stijl. Het levert een uitdagende en spannende ervaring met een moeilijkheidsgraad die toeneemt met de tijd.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Dome Keeper

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Dome Keeper

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief