Eneba COM
 
 

Arcanium: Rise of Akhan

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De Kampioen van de Zwarte Maan is gekomen, en alleen jij kunt hen ervan weerhouden de wereld te veroveren. Arcanium: Rise of Akhan is een open-wereld single-player strategy deck builder met rogue-lite mechanics. Bestuur drie helden in een poging Akhan te verslaan en je land te redden.



    Welkom in Arzu, een ooit vreedzaam koninkrijk bevolkt door antropomorfe dieren. Toen veroorzaakte Umbra, de geest van de donkere maan, een cataclysme die het ontstaan van de Scorched Lands veroorzaakte. Daaruit ontstond Akhan, een kampioen van Umbra, die tot taak had Arzu te verwoesten en Umbra over alles te laten heersen. Terwijl Akhan het Umbra-leger leidt om de wereld te corrumperen, moet je drie helden verzamelen en op een zoektocht gaan om hem te stoppen.



    Elke held heeft zijn eigen unieke vaardigheden en zijn eigen deck waarmee je acties kunt ondernemen. Je kunt hun vaardigheden upgraden, van uitrusting veranderen en tactisch van held wisselen tijdens gevechten. Om gevechten te winnen, moet je strategische zetten doen tussen je drie personages en hun vaardigheden als een team gebruiken. Je bent vrij om te experimenteren met de meest uiteenlopende combinaties van helden en vaardigheden.



    Arcanium: Rise of Akhan biedt een procedureel gegenereerde kaart die de verschillende provincies van Arzu beslaat. De wereld kent een dag- en nachtcyclus, waarbij de monsters van Umbra gevaarlijker worden naarmate de duisternis valt. Dwaal rond waar je wilt, maar onthoud dat hoe langer je in een provincie blijft, hoe moeilijker de ontmoetingen voor je worden. Alleen door voorwerpen te verzamelen en in kracht te groeien, kun je hopen een gevecht met Umbra's kampioen te overleven. Faal, en Arzu is verdoemd.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Arcanium Rise of Akhan

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Arcanium: Rise of Akhan

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief