Eneba COM
 
 

ORX

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Confronteer de groengekleurde dreiging in ORX, een combinatie van deck builder en tower defense. Je bent de leider van je land dat zich afspeelt in een duistere fantasiewereld. Je moet je koninkrijk uitbreiden, een leger oprichten en je volk beschermen tegen de ork horde.



    Gebruik je kaarten om je gebieden te laten groeien. Bouw je kasteel, steden en boerderijen om goud te genereren. Besteed je goud verstandig en kijk uit naar kluizen waar je meer kunt vinden.



    Kies een factie om je te vertegenwoordigen. Kies je de machtige Rune Wardens of de sluwe en tactische Dune Reavers? Kies je factie op basis van je speelstijl.



    Speel een roguelike campagne door vier aktes, met verschillende eindbazen om het tegen op te nemen, wisselende dag- en nachtcycli en vier omgevingen om te verkennen. Geen twee runs zijn ooit hetzelfde.



    Kies meer dan 300 kaarten om tegen de indringers te gebruiken. Denk eraan: hoe sterker je wordt, hoe krachtiger je vijanden worden naarmate je je vaardigheden evenaart. Hoe dan ook, je hebt geen keuze. Je moet het opnemen tegen de barbaarse orkhordes in ORX en zegevieren of omkomen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor ORX

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over ORX

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief