Instant Gaming EU
 
 

Warhammer 40,000: Mechanicus - Heretek

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Verken de donkere kant van de Adeptus Mechanicus-factie in Warhammer 40,000: Mechanicus - Heretek. Een uitbreiding op het originele Mechanicus turn-based strategiespel, Heretek bevat nieuwe verhaalgebeurtenissen die het conflict verkennen dat uitbrak in de Caestus Metallican tijdens hun aanval op de Necrons. Een groep Tech-Priests kwam in opstand tegen hun orde en pleegde afvalligheid tegen de Omnissiah. Als hun leider moet je de oorlog op twee fronten uitvechten: tegen de Necrons en tegen je eigen broeders Tech-Priesters.



    Ontgrendel een krachtige nieuwe discipline genaamd Xenarite, die je toegang geeft tot de verboden xenotech. Vecht met nieuwe xenowapens die je vijanden verwoesten en je nieuwe combinaties geven om mee te experimenteren.



    Vecht met nieuwe troepentypes aan je zijde. De Sicarian Infiltrators kunnen door de Necrons sluipen en ze in een hinderlaag lokken, terwijl de Transonic blades van de Ruststalkers korte metten met ze kunnen maken.



    Warhammer 40,000: Mechanicus - Heretek neemt je mee naar een nieuwe gevechtsomgeving - binnenin een Ark Mechanicus. De rest is aan jou. Kun je zegevieren in een oorlog tegen zowel de Necron dreiging als je eigen soort? Kun je daarbij je eigen ziel behouden?

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Warhammer 40,000: Mechanicus

    Beste prijzen voor Warhammer 40k Mechanicus Heretek

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Warhammer 40,000: Mechanicus - Heretek

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief