Eneba COM
 
 

Project Wunderwaffe

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Keer het tij voor Duitsland in Project Wunderwaffe, een basis- en strategiespel uit de Tweede Wereldoorlog. Duitsland zit in de knel met de geallieerden uit het westen en de Sovjet-Unie uit het oosten. Je enige hoop om deze oorlog te winnen is het bouwen van een superwapen dat je vijanden zal vernietigen. Bouw een basis, verdedig deze en maak het wapen voordat je vijanden je poorten bestormen.



    Om te winnen moet je je basis strategisch bouwen. Je moet je ondergrondse basis uithouwen uit massief gesteente en gangen en kamers bouwen om je ruimte en kracht te maximaliseren. Zorg voor elektriciteit en water om je bemanning productief te houden. Om wapens te bouwen moet je grondstoffen delven. Werk samen met je spionnen om geheimen van de geallieerden te stelen. Beklim de technologieboom tot je de middelen hebt voor grotere en betere wapens. Het kost tijd, maar met hard werken en geduld kan je wanhopige oorlog nog winnen.



    Wat kun je maken met Project Wunderwaffe? Een arsenaal dat een kernkop in de schaduw kan stellen! Bouw onzichtbare oorlogsmachines, maak supersonische raketten en andere wonderlijke en angstaanjagende wapens. Maar om je superwapen te maken, moet je tijd kopen en je basis verdedigen tegen indringers. Alleen met een zwaar verdedigd fort kun je een volledige geallieerde aanval weerstaan. Kun jij de Wunderwaffe maken en Duitsland de overwinning bezorgen die het zo hard nodig heeft?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Project Wunderwaffe

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Project Wunderwaffe

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief