Instant Gaming EU
 
 

Cosmoteer: Starship Architect & Commander

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Als de ruimte verkennen je droom is, kun je dat met Cosmoteer: Starship Architect & Commander in stijl doen. Maak je eigen sterrenschip en navigeer ermee door het heelal in dit coöperatieve zandbakspel. Simuleer elk aspect van je schip en beheer de bemanning. Zij bedienen je scheepssystemen en besturen het, en je overlevingsvermogen hangt af van hun efficiëntie. Ontwerp een scheepsstructuur die hun werk bevordert, denk strategisch, en je zult het voordeel in de strijd behalen.



    In Cosmoteer: Starship Architect & Commander ben je niet alleen in de ruimte. Je vecht tegen andere ruimteschepen in realtime gevechten. Je kunt de wapens van je schip gebruiken om specifieke modules in het vijandelijke ruimteschip aan te vallen en proberen ze te vernietigen om zijn prestaties te verlagen of zijn wapens te vernietigen. Denk eraan dat zij hetzelfde bij jou kunnen doen.



    Cosmoteer: Starship Architect & Commander legt een enorm procedureel gegenereerd universum aan je voeten om naar believen te verkennen. Je kunt het solo doen of met een paar vrienden in de online co-op modus voor maximaal plezier. Het spel bevat ook PvP gevechten en mod ondersteuning voor onbeperkte groei.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Cosmoteer Starship Architect & Commander

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Cosmoteer: Starship Architect & Commander

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief