Instant Gaming EU
 
 

Against the Storm

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Het klimaat zelf is je vijand in Against the Storm, een roguelike city builder waarin je verschillende fantasierassen moet verzamelen om in harmonie te leven terwijl je je steden voorbereidt op hevige magische stormen.



    Je speelt als de onderkoning, een leider aangesteld door de Scorched Queen om kolonies te bouwen om de wildernis te temmen, rijkdommen te ontdekken en de Smoldering City te laten bloeien. Je moet niet alleen afrekenen met de gevaren van de wildernis, maar ook met de komende Blightstorms, krachtige natuurrampen die je steden zullen verwoesten.



    Geef leiding aan een diverse groep rassen, waaronder bevers, hagedissen, mensen en harpijen, om dorpen over het land te bouwen. Elke groep heeft zijn eigen specifieke vaardigheden, zoals taarten bakken, regenjassen naaien en bier brouwen. Ze hebben ook specifieke behoeften waarin je moet voorzien om ze tevreden te houden. Manage je rassen om ze productief en sterk genoeg te maken om de gevaren van de omgeving te weerstaan.



    Met elke waardevolle grondstof die je vindt, kun je verbeteringen aan de Smoldering City vrijspelen die blijven bestaan tijdens je paythroughs. Hoewel de Blightstorms je dorpen kunnen vernietigen, veranderen ze ook de omgeving en bieden ze nieuwe mogelijkheden om te groeien. Het is een eindeloze strijd in Against the Storm, en alleen de sterken overleven.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Against the Storm

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Against the Storm

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief