Eneba COM
 
 

Through the Darkest of Times

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Kun jij overleven en terugvechten tijdens het ergste tijdperk van de moderne menselijke geschiedenis? Through the Darkest of Times is een strategiespel dat zich afspeelt in het Berlijn van de jaren veertig, wanneer het Derde Rijk het land heeft overgenomen. Jij bent een van de weinige dappere zielen die zich verzet en een verzetsgroep van gewone burgers leidt tegen het naziregime.



    Samen moeten jullie actie ondernemen tegen het regime, folders verspreiden tegen de fascistische propaganda, informatie stelen, leden werven en het regime op alle mogelijke manieren saboteren. Je moet oppassen dat je niet gepakt wordt. Gevangenneming betekent gevangenisstraf en de dood voor jezelf en je geliefden.



    Vecht voor vrijheid en waarheid door vier slopende hoofdstukken, elk afgebeeld in sombere, gestileerde kunst die de chaos en angst van die tijd weergeeft. Je moet je activiteiten plannen, je doelen bereiken en de klauwen van het Derde Rijk ontwijken. Als het misgaat, moet je de gevolgen onder ogen zien. Er is meer nodig dan alleen moed - je moet ook de wil hebben om moeilijke beslissingen te nemen en te doen wat juist is. Kun je Through the Darkest of Times overleven?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Through the Darkest of Times

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Through the Darkest of Times

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief