Eneba COM
 
 

Lords and Villeins

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Lords and Villeins is een uniek spel dat klassieke thema's van het middeleeuwse leven combineert met moderne strategiespellen. Spelers worden heren of villeins in het rijk van "Fogfel" en nemen deel aan een meeslepende wereld van oorlogvoering, handel, politiek en intriges. Lords & Villeins speelt zich af in de chaotische tijd tussen verzet tegen bovennatuurlijke krachten en burgerlijke onrust, en daagt spelers uit om hun eigen land te beheren terwijl ze concurreren om grondstoffen met andere landeigenaren binnen Fogfel.



    Het doel van Lords and Villeins is om je rijkdom en prestige op te bouwen door strategische beslissingen te nemen over hoe je je land gebruikt en omgaat met andere personages uit de uitgebreide lore van het spel. Je kunt ervoor kiezen om actief tegen anderen te strijden door middel van allianties of gevechten, maar ook door meer passief te spelen, zoals het verzamelen van grondstoffen of het upgraden van gebouwen. Welke manier je ook kiest om Fogfel te veroveren, je kunt er nieuwe beloningen mee vrijspelen, zoals krachtige heldeneenheden die je op elk moment kunt inzetten als vijanden je grenzen proberen te overschrijden. Je hebt ook toegang tot verschillende wapensystemen, technologieën en magische krachten die zorgvuldig beheer vereisen, dus je zult veel vindingrijkheid nodig hebben om manieren te vinden om je tegenstanders te slim af te zijn! Alsof dit nog niet genoeg is, zijn er meerdere scenario's beschikbaar in Lords and Villeins om het avontuur fris te houden, zodat het spel boeiend blijft voor alle gamers.



    In tegenstelling tot andere strategie- of managementspellen is Lords and Villeins meeslepend en boeiend met zijn unieke kijk op het middeleeuwse leven. Met een gedetailleerde verhaallijn die traditionele fantasie en moderne oorlogsvoering combineert, is er geen tekort aan nieuwe uitdagingen om aan te gaan terwijl je ernaar streeft een van de machtigste heren in Fogfel te worden. Dus als je op zoek bent naar een onderhoudende en boeiende spelervaring, kijk dan niet verder dan Lords and Villeins.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Lords and Villeins

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Lords and Villeins

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief