Instant Gaming EU
 
 

Conan Exiles - Riders of Hyboria Pack

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Conan Exiles - Riders of Hyboria Pack is een uitbreiding voor het populaire survival-actie-avonturenspel Conan Exiles. Deze uitbreiding introduceert een scala aan nieuwe content, waaronder nieuwe mounts, bepantsering, wapens en bouwstukken.



    De uitbreiding introduceert een nieuw mount-systeem, waarmee spelers een verscheidenheid aan nieuwe wezens kunnen berijden, waaronder paarden, kamelen en neushoorns. Deze mounts bieden spelers niet alleen een nieuwe manier om door de spelwereld te reizen, maar bieden ook unieke voordelen in gevechtssituaties. Sommige bergbeklimmers kunnen bijvoorbeeld aanvallen in de strijd, terwijl andere bergbeklimmers afstandsaanvallen kunnen uitvoeren.



    Naast de nieuwe mounts bevat het Riders of Hyboria Pack ook een reeks nieuwe pantsersets en wapens. Deze omvatten de Turanian armour set, die spelers voorziet van een stijlvolle nieuwe look en verhoogde bescherming, evenals de nieuwe kromzwaard wapen, dat is perfect voor het snijden door vijanden.



    Tot slot bevat de uitbreiding ook nieuwe bouwwerken, zoals de Turaniaanse pilaren en hekken, waarmee spelers unieke en indrukwekkende bouwwerken kunnen maken. Deze nieuwe bouwwerken zien er niet alleen geweldig uit, maar bieden ook functionele voordelen, zoals meer stabiliteit en duurzaamheid.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Conan Exiles

    Beste prijzen voor Conan Exiles Riders of Hyboria Pack

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    Opmerkingen over Conan Exiles - Riders of Hyboria Pack

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief