Instant Gaming EU
 
 

Ace Combat 7: Skies Unknown - Top Gun: Maverick Aircraft Set

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • XboxOne
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ace Combat 7: Skies Unknown - Top Gun: Maverick Aircraft Set is een spannend uitbreidingspakket dat de iconische vliegtuigen uit de aankomende Top Gun: Maverick film naar de populaire luchtgevechtgame. Deze set bevat drie legendarische straaljagers, elk met zijn eigen unieke eigenschappen en mogelijkheden.



    Het eerste vliegtuig in de set is de F-14 Tomcat, een supersonisch gevechtsvliegtuig met twee zitplaatsen dat voor het eerst werd geïntroduceerd door de Amerikaanse marine in de jaren 1970. Met zijn kenmerkende zwenkvleugelontwerp en krachtige motoren staat de F-14 bekend om zijn snelheid, wendbaarheid en precieze besturing.



    Het tweede vliegtuig in de set is de F/A-18 Super Hornet, een moderne carrier-based straaljager die veel wordt gebruikt door de Amerikaanse marine en het Korps Mariniers. Met zijn geavanceerde avionicasystemen en krachtige motoren kan de Super Hornet een breed scala aan missies uitvoeren, waaronder lucht-luchtgevechten, lucht-grondaanvallen en verkenningsmissies.



    Het derde vliegtuig in de set is de F-35C Lightning II, een stealth straaljager van de vijfde generatie die is ontworpen om de verouderde F/A-18 Hornet en andere oudere straaljagers in het Amerikaanse leger te vervangen. Met zijn geavanceerde stealth-technologie, krachtige motoren en ultramoderne avionica is de F-35C een van de meest geavanceerde gevechtsvliegtuigen ter wereld.



    Naast de drie vliegtuigen bevat de Ace Combat 7: Skies Unknown - Top Gun: Maverick Aircraft Set ook nieuwe skins en emblemen die geïnspireerd zijn op de Top Gun-film, evenals nieuwe missies en uitdagingen die je vliegvaardigheden op de proef stellen.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Ace Combat 7: Skies Unknown

    Beste prijzen voor Ace Combat 7 Skies Unknown Top Gun Maverick Aircraft Set

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Ace Combat 7: Skies Unknown - Top Gun: Maverick Aircraft Set

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief