Instant Gaming EU
 
 

Travellers Rest

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Travellers Rest is een spel dat spelers in de schoenen van een herbergier plaatst. Spelers moeten hun herberg beheren, relaties met klanten opbouwen en opdrachten voltooien om geld te verdienen en verder te komen in het spel. Het belangrijkste doel is om de meest succesvolle herbergier van heel Travellers Rest te worden.



    Spelers kunnen hun eigen personages aanpassen, hun eigen herberg inrichten, personeel inhuren en voorraden kopen voor verschillende taken. Ze moeten ook balanceren tussen het verlenen van diensten aan gasten en het efficiënt beheren van middelen zodat ze niet zonder geld komen te zitten. Elk seizoen zijn er veel evenementen waardoor spelers creatief moeten nadenken over hoe ze hun bedrijf willen laten groeien.



    De wereld van Travellers Rest biedt een meeslepende ervaring als spelers verdwalen in de prachtige visuals vergezeld van charmante muziek en geluidseffecten die de sfeer tot leven brengen. Met meer dan 50 unieke NPC's, honderden voorwerpen om te verzamelen en te maken plus tientallen interessante verhalen die om elke hoek wachten - Travellers Rest heeft voor iedereen iets nieuws! Of je nu op zoek bent naar een uitdagend strategiespel of gewoon wat ontspannend plezier wilt - deze is je tijd waard!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Travellers Rest

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Travellers Rest

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief