Instant Gaming EU
 
 

Ring of Pain

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ring of Pain is een innovatief en boeiend rogue-achtig kaartspel dat zich afspeelt in een surrealistische, steeds veranderende kerker. Spelers stappen in de schoenen van een held die de mysterieuze diepten van een vreemde wereld vol geheimen en verrassingen moet verkennen.



    Het spel bevat procedureel gegenereerde kerkers die gevuld zijn met monsters, vallen en schatten. Terwijl spelers deze omgevingen verkennen, moeten ze tactische beslissingen nemen op basis van hun omgeving om te overleven. Elke kamer brengt zijn eigen unieke uitdaging die de speler dwingt zijn situatie in te schatten voordat hij verder gaat.



    Ring of Pain Ook zijn er turn-based gevechten waarbij spelers hun zetten zorgvuldig moeten uitdenken om een voordeel te behalen op hun tegenstanders. Of het nu gaat om het oproepen van bondgenoten, het uitrusten van krachtige voorwerpen of het gebruiken van speciale vaardigheden, elke beslissing heeft blijvende gevolgen die het lot van je reis kunnen bepalen.



    Het spel beschikt ook over een indrukwekkende hoeveelheid buit, waaronder relikwieën, artefacten en voorwerpen waarmee je je uitrusting kunt upgraden en nieuwe vaardigheden kunt vrijspelen. Met zijn mix van roguelike-elementen, kaartspelmechanismen en tactische gevechten is Ring of Pain een uitdagende maar lonende ervaring voor zowel casual als hardcore gamers.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Ring of Pain

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Ring of Pain

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief