Instant Gaming EU
 
 

White Day: A Labyrinth Named School

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    White Day: A Labyrinth Named School is een survival horror spel ontwikkeld door het Koreaanse SONNORI Corp. Het spel werd oorspronkelijk uitgebracht in 2001 en is uitgegroeid tot een cultklassieker met een trouwe aanhang van spelers die zich aangetrokken voelen tot de gespannen, sfeervolle gameplay en de huiveringwekkende angst. White Day speelt zich af in een middelbare school, waar spelers om middernacht naar binnen moeten sluipen om een dagboek terug te brengen naar hun geliefde. Maar terwijl ze door donkere, doolhofachtige gangen en griezelige klaslokalen navigeren, ontdekken ze al snel dat er iets sinisters op de loer ligt.



    De belangrijkste antagonist van het spel is een moordlustige conciërge, die de spelers meedogenloos door de school achtervolgt. Je hoort hem vaak een griezelig deuntje neuriën terwijl hij door de gangen patrouilleert, wat de toch al voelbare angst in het spel nog groter maakt. Spelers moeten al hun vernuft gebruiken om hem te ontwijken, zich in kastjes verstoppen en wachten tot hij voorbij komt. De AI van de conciërge is bijzonder indrukwekkend, waardoor hij een geduchte vijand is die zich kan aanpassen aan de strategieën en bewegingen van de speler. Het spel bevat ook verschillende andere griezelige vijanden, van spookachtige verschijningen tot moordpoppen, elk met zijn eigen sterke en zwakke punten. De gameplay in White Day: A Labyrinth Named School is sterk gericht op puzzels en verkenning. Spelers moeten alle hoeken en gaten van de school doorzoeken om aanwijzingen en voorwerpen te vinden die hen verder kunnen helpen. De puzzels variëren van eenvoudige logische problemen tot meer complexe uitdagingen die zorgvuldige observatie en lateraal denken vereisen. Sommige van de puzzels in het spel zijn met elkaar verbonden, waardoor spelers een puzzel moeten oplossen om toegang te krijgen tot een nieuw gebied of voorwerp dat ze nodig hebben voor een andere puzzel. Dit betekent dat spelers zowel oplettend als vindingrijk moeten zijn als ze door de vele wendingen van het spel willen komen.



    Over het geheel genomen is White Day: A Labyrinth Named School een griezelig horrorspel dat spelers zeker op het puntje van hun stoel zal houden. De meeslepende sfeer, slimme puzzels en angstaanjagende vijanden maken het tot een opvallende titel in het genre, en de trouwe schare fans getuigt van de blijvende aantrekkingskracht. Of je nu een doorgewinterde horrorgamer bent of een nieuwkomer in het genre, White Day: A Labyrinth Named School is de moeite waard om te bekijken.

    Lees verder

    Beste prijzen voor White Day A Labyrinth Named School

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over White Day: A Labyrinth Named School

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief