Instant Gaming EU
 
 

Neverwinter Nights: Enhanced Edition

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Neverwinter Nights: Enhanced Edition is een populair RPG-spel ontwikkeld door Beamdog. Met meeslepend online spel, diepe personage-aanpassing en veel avontuur en uitdaging, voegt Neverwinter Nights: Enhanced Edition geheel nieuwe verbeterde functies toe aan de inhoud van Neverwinter Nights Diamond Edition.



    Het verhaal begint met het dreigende kwaadaardige leger bekend als de King's Men die de stad Neverwinter binnenvallen bij het vallen van de avond. Je kruipt in de huid van een avonturier die verstrikt raakt in de machinaties van deze krijgsheer terwijl hij het noorden met geweld probeert over te nemen. Vanaf hier is het aan jou om hem te verslaan. Met de indrukwekkende grafische kwaliteit in contrast met de levendige fantasiesetting, biedt Neverwinter Nights: Enhanced Edition gamers een unieke ervaring zoals geen enkele andere videogame ooit heeft gehad. Als onderdeel van Bioware's geliefde RPG-serie hebben fans in de hele gamereeks kunnen genieten van geweldige verhalen en meeslepende gevechten. Naast nooit eerder vertoonde klassen zoals de Warlock en de Shaman, kun je ook kiezen om een van de acht originele klassen van Neverwinter Nights: Enhanced Edition te spelen, zoals Barbarian of Sorcerer. Neverwinter Nights: Enhanced Edition bevat verschillende updates die de versie van 2002 verbeteren op het gebied van visuals, geluid en gameplaymechanica. Zo zijn er verbeterde grafische instellingen waarmee spelers het uiterlijk van hun spel kunnen aanpassen aan hun voorkeuren, een volledige remastering van alle muziektracks waardoor ze nog rijker klinken en nieuwe content zoals een personagegenerator voor het maken van aangepaste personages en volledige ondersteuning voor modding.



    Het maakt niet uit of je een doorgewinterde veteraan bent of een gloednieuwe speler, Neverwinter Nights: Enhanced Edition zal je zeker urenlang spelvermaak bezorgen met zijn klassieke RPG-elementen gecombineerd met moderne functies en visuals.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Neverwinter Nights Enhanced Edition

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Neverwinter Nights: Enhanced Edition

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief