Instant Gaming EU
 
 

Train Simulator: Midland Main Line London-Bedford Route Add-On

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Train Simulator: Midland Main Line London-Bedford Route Add-On is een spel voor gamers waarmee ze de volledige lengte van de route van Londen naar Bedford in realistisch detail kunnen beleven. De add-on bevat zeven spannende scenario's waarin spelers verschillende opdrachten moeten uitvoeren. Spelers moeten moeilijke bochten en bruggen nemen terwijl ze zich een weg banen langs deze historisch belangrijke spoorlijn.



    Deze DLC biedt ook ongelooflijke visuele getrouwheid met gedetailleerde spoorlay-outs en landschappen die nauwgezet zijn nagemaakt met verbluffende details tot in de kleinste deukjes op containerwagons of roestende metalen stukken langs hekken bij stations. Vergezeld van dynamische weersomstandigheden is elke reis uniek en net als in het echte leven weet je nooit welke uitdagingen zich kunnen voordoen tijdens je woon-werkverkeer. De besturing is zo ontworpen dat iedereen snel in actie kan komen zonder enige voorkennis of ervaring met het besturen van treinen, maar biedt toch een meeslepend precisieniveau waardoor je de versnellings-/vertragingscurves of het treingewicht kunt aanpassen als je meer controle over je locomotieven wilt. Er is ook een geavanceerd verlichtingssysteem dat schaduwen creëert op basis van de topografie eromheen, waardoor het nog realistischer wordt als je 's nachts reist.



    Of je nu een treinliefhebber bent of gewoon op zoek naar een unieke spelervaring, Train Simulator: Midland Main Line London-Bedford Route Add-On zal zeker voor uren vermaak zorgen.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Train Simulator Classic

    Beste prijzen voor Train Simulator Midland Main Line London Bedford Route Add On

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Train Simulator: Midland Main Line London-Bedford Route Add-On

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief