Instant Gaming EU
 
 

Punch Club 2: Fast Forward

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Punch Club 2: Fast Forward is een management- en vechtsimulatiespel waarin je ernaar streeft om een vechtkampioen te worden. Na 20 jaar bij je ouders te hebben gewoond, is je vader, de legendarische Dark Fist, verdwenen. Het wordt tijd dat je iets nuttigs doet met je leven en beslist of je in zijn voetsporen treedt of gewoon het zoveelste aangespoelde slachtoffer van de stad wordt. Je zult natuurlijk moeten vechten, maar het leven van een professionele vechter is niet makkelijk en je hebt niemand die je steunt. Met alle kansen tegen je en een genadeloze stad die elke dag honderden mensen zoals jij opslokt, staat je een zware reis te wachten.



    In Punch Club 2: Fast Forward moet je je tijd en middelen beheren om succesvol te zijn en vooruitgang te boeken in de carrière die je hebt gekozen. De wereld van het spel is genadeloos en je zult al snel met veel factoren rekening moeten houden: illegale weddenschappen, maffia's, politieonderzoeken en straatgevechten.



    Punch Club 2: Fast Forward is een unieke reis door het leven van een vechter. Met een jaren 80 vibe en een corrupte stad als scenario, laat de game je in een duistere wereld duiken terwijl je je weg naar glorie baant, of jammerlijk faalt om het zoveelste kapotte speeltje te zijn dat snel vergeten zal worden.



    Klim jij naar de top van de vechtcompetities in Punch Club 2: Fast Forward?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Punch Club 2 Fast Forward

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Punch Club 2: Fast Forward

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief