Instant Gaming EU
 
 

Nova Lands

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ontdek een uitgestrekte fantasiewereld bestaande uit eilanden in Nova Lands. In dit spel neem je de rol aan van een ontdekkingsreiziger die aankomt op een mysterieuze planeet. Je moet grondstoffen verzamelen en een basis bouwen voor je operatie. Naarmate je je basis uitbreidt, speel je nieuwe mogelijkheden en technologieën vrij die je helpen bij je verkenningsmissie. Je kunt zelfs de productie- en bouwprocessen in je basis automatiseren met kleine hulpbots.



    De wereld van Nova Lands zit vol geheimen om te ontdekken, wezens om tegen te vechten en omgevingen om te verkennen. Je komt aan op een eiland, maar er zijn nog veel meer eilanden die je kunt bezoeken om andere mensen te ontmoeten, nieuwe soorten grondstoffen te verzamelen en nog veel meer.



    In Nova Lands kun je je blaster gebruiken om te vechten tegen krachtige monsters en vreemde wezens. De gevechten zijn hectisch en zitten boordevol actie, en de dubbele stickbesturing vereist dat je altijd alert bent. Je kunt er ook voor kiezen om rustig op verkenning te gaan en met waardevolle spullen

    om de bazen die je tegenkomt om te kopen.



    Nova Lands is een spel waarin je je basis beheert en grondstoffen verzamelt op een uitgestrekte buitenaardse planeet. Met schattige pixel-art graphics in 2D en een groot aantal verrassingen biedt het je vele uren vermaak.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Nova Lands

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Nova Lands

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief