Instant Gaming EU
 
 

Moonstone Island

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Moonstone Island is een levenssimulatiespel met schattige graphics en meer dan honderd eilanden die je kunt verkennen terwijl je wezens verzamelt. In dit avontuur ben je een jongere die naar een eiland in de lucht verhuist om je alchemietraining af te maken volgens de tradities van je dorp. Een uitgestrekte open wereld gaat voor je open. Je kunt deze naar eigen inzicht verkennen door van het ene eiland naar het andere te reizen om hun geheimen te ontdekken en hun bewoners te ontmoeten.



    Begin met het bouwen van een huis dat je kunt gebruiken als uitvalsbasis. Je kunt het inrichten zoals je wilt en het terrein uitbreiden met ingrediënten die je kunt gebruiken om je drankjes te brouwen. Als je verre landen verkent, ontmoet je tal van interessante personages met wie je bevriend kunt raken, maar ook een groot aantal wilde geesten die je kunt temmen en aan je verzameling kunt toevoegen.



    De wereld van Moonstone Island wordt in elk spel procedureel gegenereerd, dus je beleeft altijd een nieuw avontuur. Met een gedetailleerd crafting-systeem waarmee je alles kunt maken wat je nodig hebt in dit avontuur, en tientallen kerkers om te ontdekken en verkennen, is Moonstone Island een uniek avontuur.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Moonstone Island

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Moonstone Island

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief