Instant Gaming EU
 
 

WW2 Rebuilder

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    WW2 Rebuilder is een spannend en interactief spel dat perfect is voor liefhebbers van geschiedenis, strategie en simulatie. Het spel laat spelers in de huid kruipen van een historicus en deelnemen aan de wederopbouw van Europa na de Tweede Wereldoorlog. In dit spel kunnen spelers de geschiedenis van het Europese continent van 1945 tot 1955 verkennen en de politiek, conflicten en andere gebeurtenissen uit die periode meemaken.



    Het spel biedt een overvloed aan mogelijkheden en opties waaruit spelers kunnen kiezen tijdens het wederopbouwproces. Spelers kunnen niet alleen kiezen uit verschillende landen, maar ook uit verschillende politieke systemen en zelfs militaire strategieën om de toekomst van hun belichaamde natie vorm te geven. Daarnaast kunnen spelers allianties vormen tussen verschillende landen om machtige groepen te vormen.



    Spelers hebben ook toegang tot veel verschillende hulpmiddelen om hen te helpen bij hun wederopbouwproces. Denk hierbij aan handel, diplomatie, technologische ontwikkeling en militaire middelen. Naarmate spelers verder komen in het spel, hebben hun beslissingen invloed op het lot van hun land en de wereld om hen heen. Elke beslissing die ze nemen heeft invloed op de toekomst en spelers moeten strategisch te werk gaan om succes te boeken.



    WW2 Rebuilder biedt een ongelooflijk meeslepende en boeiende ervaring voor leerlingen van alle leeftijden en stelt ze in staat om de geschiedenis van Europa te verkennen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor WW2 Rebuilder

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over WW2 Rebuilder

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief