Instant Gaming EU
 
 

SpellRogue

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    SpellRogue is een meeslepend roguelike kaartgevechtspel dat zich afspeelt in een levendige fantasiewereld. Het spel combineert strategische kaartgevechten met de onvoorspelbaarheid van rogue-achtige gameplay. Als speler navigeer je door procedureel gegenereerde kerkers en kom je onderweg verschillende vijanden en uitdagingen tegen. Je doel is om de Voidwalkers op te sporen en te vernietigen, die het land corrumperen met hun kwaadaardige invloed.



    Het beurtgebaseerde gevechtssysteem van SpellRogue draait om manadobbelstenen die je gebruikt om verschillende spreuken uit je deck uit te spreken en vijanden te bestrijden. Tijdens elke beurt gooi je met dobbelstenen en gebruik je de resultaten om bijpassende spreuken uit je hand te gebruiken. Het spel laat je kiezen tussen verschillende Wizard archetypes, elk met een unieke set vaardigheden. Ze kunnen de manadobbelstenen op verschillende manieren manipuleren, waardoor je verwoestende strategieën kunt bedenken.



    Met een scala aan spreuken en vaardigheden tot je beschikking voer je tactische gevechten en neem je beslissingen die een directe invloed hebben op de reis van je personage. Je moet er ook rekening mee houden dat vijanden met hun vaardigheden ook met de manadobbelstenen kunnen spelen, dus je zult dienovereenkomstig moeten reageren. Naarmate je meer spreuken en vaardigheden vrijspeelt, neemt het aantal beschikbare strategieën exponentieel toe, maar je zult een goed deck moeten bouwen waarmee je de uitdagingen tijdens je reis kunt overwinnen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor SpellRogue

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over SpellRogue

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief