Instant Gaming EU
 
 

Supermarket Simulator

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Supermarket Simulator is een boeiend en spannend spel waarin je in de huid kruipt van een supermarktmanager. In het spel kun je je supermarkt leiden en strategische beslissingen nemen om je bedrijf te laten groeien en je klanten tevreden te houden.



    In het spel moet je je voorraad beheren, prijzen bepalen en promoties plannen om meer klanten aan te trekken. Je moet ook je werknemers aannemen en trainen om ervoor te zorgen dat ze je klanten de best mogelijke service bieden.



    Supermarket Simulator biedt een realistische ervaring van het leiden van een supermarkt, met een gedetailleerd beheersysteem dat het bijhouden van de inventaris en het beheren van de financiën omvat. Het spel bevat ook verschillende uitdagingen, zoals het omgaan met winkeldieven, het beheren van de kassa's en het afhandelen van klachten van klanten.



    Een van de meest indrukwekkende aspecten van Supermarket Simulator is de aandacht voor detail. Het spel bevat een volledig gerealiseerde supermarktomgeving met realistische graphics en geluidseffecten die je helpen om helemaal op te gaan in de ervaring.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Supermarket Simulator

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Supermarket Simulator

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief