Instant Gaming EU
 
 

Quadroids

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Quadroids is een fascinerend puzzelspel dat spelers uitdaagt om vier schermen tegelijk te besturen. Het doel van het spel is om je Quadroid zo optimaal mogelijk door een reeks uitdagende kaarten te loodsen, vier tegelijk.



    Het spel bevat een groot aantal levels, elk met zijn eigen unieke uitdagingen. Maar als je er vier tegelijk moet spelen, is dat een uitdaging die al je vaardigheden en concentratie vereist. Elk level zit vol valstrikken en je zult een goede strategie moeten bedenken om ze te overwinnen. Soms moet je daarvoor een deel van je quadroïden opofferen, maar als je daarmee de vier kaarten kunt voltooien, is dat een goede strategie. Je krijgt punten afhankelijk van je prestaties en de tijd die je nodig hebt om een level te voltooien. Streef hoog en klim omhoog op de ranglijsten om te bewijzen dat je de beste bent.



    Quadroids heeft unieke gameplay-mechanieken en eenvoudige pixel-art graphics waardoor spelers zich kunnen concentreren op plezier hebben. Het is een puzzelspel waarbij spelers creatief en strategisch moeten denken. Met zijn verslavende gameplaymechanieken en meer dan 100 verschillende levels is het een epische platformgame voor wie op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Quadroids

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Quadroids

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief