Instant Gaming EU
 
 

The Foretold: Westmark Legacy

  • PC

Topwinkels

    The Foretold: Westmark Legacy is een spannend gothic horror-avonturenspel met kaartgebaseerde gameplay. Het spel plaatst je in de schoenen van Herbert Westmark, een paranormaal onderzoeker die naar Burrmouth is afgereisd om de verdwijning van een aantal mensen onder mysterieuze omstandigheden te onderzoeken. Samen met een parasitaire demon genaamd Ambrose verkent Herbert het spookachtige schiereiland terwijl jij vecht tegen verschrikkingen uit het hiernamaals om verder te komen in je onderzoek.



    In dit spel moet je een kaartspel opbouwen om in turn-based gevechten tegen machtige vijanden te vechten. Met elke kaart in je deck kun je samenwerken met de voorwerpen op het bord en verschillende effecten produceren. Deze veranderen je acties tijdens gevechten en bepalen je succes. Naarmate je vordert in het spel, verzamel je waardevolle voorwerpen die je helpen dit uitdagende avontuur te overleven terwijl je het lot van de vermiste mensen probeert te achterhalen en wat er achter hun verdwijning zit.



    Met zijn duistere en sombere sfeer, vertakkende dialogen en meerdere eindes is The Foretold: Westmark Legacy een uniek horroravontuur vol verrassingen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Foretold Westmark Legacy

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over The Foretold: Westmark Legacy

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief