Eneba COM
 
 

Lara Croft and the Temple of Osiris

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Lara Croft and the Temple of Osiris is een superspannend actie-avonturenspel dat zich afspeelt in een oude Egyptische graftombe. Spelers moeten samen met vrienden de donkere catacomben verkennen en hun vaardigheden en atletisch vermogen gebruiken om de dodelijke geheimen te ontdekken!



    De gameplay is gericht op verkenning en het oplossen van puzzels, zodat spelers de omgeving en de unieke kenmerken van elk gebied in hun voordeel kunnen gebruiken. Bovendien zijn er tal van vallen die kunnen worden ontweken of gebruikt als wapens tegen vijanden! Spelers hebben toegang tot een brede selectie wapens en artefacten die kunnen worden verzameld voor extra beloningen.



    Grafisch gezien ziet Lara Croft and the Temple of Osiris er prachtig uit. De omgevingen hebben levendige kleuren, terwijl de modellen van de personages realistisch zijn nagemaakt - waardoor elke ontdekkingsreiziger er anders uitziet! De soundtrack van het spel is al even indrukwekkend - met een mix van spannende deuntjes die perfect passen bij de mysterieuze sfeer!



    Al met al is Lara Croft and the Temple of Osiris een meeslepend avontuur dat je tot het einde toe blijft boeien. Met zijn spannende gevechtssysteem, enorme wapenarsenaal en oogverblindende visuals - zal het zeker urenlang vermaak bieden, zowel op als naast het slagveld!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Lara Croft and the Temple of Osiris

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Lara Croft and the Temple of Osiris

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief