Instant Gaming EU
 
 

Lara Croft GO

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Lara Croft GO is een turn-based puzzel-avonturenspel ontwikkeld door Square Enix Montréal en uitgegeven door Crystal Dynamics. Het spel volgt het verhaal van Lara Croft, een beroemde archeologe en ontdekkingsreizigster, die zich in een lang vergeten wereld bevindt. Het draait om het oplossen van mysteries van een oude beschaving terwijl ze verwikkeld raakt in dodelijke uitdagingen terwijl ze de mythe achter de Koningin van het Venijn probeert te ontrafelen.



    Spelers nemen de controle over Lara door verschillende levels vol hersenbrekende puzzels om op te lossen en uitdagende vijanden om te overwinnen. Elk level vereist dat spelers kritisch nadenken en zorgvuldig hun opties afwegen wanneer ze door moeilijk terrein navigeren of ondeugende tegenstanders te slim af zijn. Spelers worden ook beloond voor het voltooien van elk level met verzamelobjecten waarmee ze nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen of verborgen content kunnen vrijspelen die in het spel beschikbaar is. De visuals van Lara Croft GO worden geprezen voor het mengen van schoonheid, mysterie en gevaar in het ontwerp, waardoor boeiende omgevingen ontstaan die spelers te allen tijde in de sfeer van het spel houden.



    Voor fanatieke gamers is Lara Croft GO een opwindend puzzel-avonturenspel dat urenlang vermaak biedt. Het is beschikbaar op meerdere platforms. Met zijn boeiende puzzels en prachtige beelden is het geen verrassing dat velen dit spel beschouwen als een must-have voor elke gamer die op zoek is naar spannende nieuwe ervaringen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Lara Croft GO

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Lara Croft GO

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief