Koop Lego The Lord of The Rings

 • Koop jouw Lego The Lord of The Rings CD-Key.
Maak een prijswaarschuwing aan voor Lego The Lord of The Rings

Topwinkels DLcompare topverkoper

De Lego -licentie keert terug met deze bewerking vanThe Lord of the Rings.Dit avontuur herleeft de geschiedenis van de trilogy in een humorous tone. Als een van de 80 playable characters (waaronder de beroemde Frodo, Legolas, Aragorn, Boromir, Gimli, and Gandalf), herbeleef je de gevechten waarin je het opneemt tegen de kwade krachten van de "Tolkienesque" universe. De Uruk-hai, de Balrogen de orcs wachten op je voor epische gevechten in solo of in cooperation met andere spelers. De tijd om je onder te dompelen in deMiddle-Earth en Sauron te verslaan is gekomen.

Lees verder

Beste prijzen voor Lego The Lord of The Rings

  Opmerkingen over Lego The Lord of The Rings

  Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

  antwoordanswering the message of

  500 karakters over

  WEASELBEE
  WEASELBEE
  25 dec. 2021 12:58ondlcompare.de
  I grew up with all the lego games. It's been a journey and especially this one was a milestone in lego games history. The world that they recreated is really good and fun to explore. Sadly the game is slightly bugged for me and a few others, so we will never reach the 100% even though we collected everything :| But other than that, it's a fun game (best to play with a friend)
  Ik ben opgegroeid met alle lego spelletjes. Het is een reis geweest en vooral deze was een mijlpaal in de geschiedenis van lego games. De wereld die ze hebben nagebouwd is echt goed en leuk om te verkennen. Helaas is het spel voor mij en een paar anderen een beetje bugged, dus we zullen nooit de 100% halen, ook al hebben we alles verzameld :| Maar voor de rest is het een leuk spel (het beste om met een vriend te spelen)
  Reward Event Will you be a Raider or a Survivor in Dragon Ball The Breakers? - 53
  • Use your CD key on Steam to download Lego The Lord of The Rings.

  Meer informatie
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief