Koop Lego The Lord of The Rings

 • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

De Lego -licentie keert terug met deze bewerking vanThe Lord of the Rings. Dit avontuur herleeft de geschiedenis van de trilogy in een humorous tone. Als een van de 80 playable characters (waaronder de beroemde Frodo, Legolas, Aragorn, Boromir, Gimli, and Gandalf), herbeleef je de gevechten waarin je het opneemt tegen de kwade krachten van de "Tolkienesque" universe. De Uruk-hai, de Balrog en de orcs wachten op je voor epische gevechten in solo of in cooperation met andere spelers. De tijd om je onder te dompelen in de Middle-Earth en Sauron te verslaan is gekomen.

Lees verder

Beste prijzen voor Lego The Lord of The Rings

  Opmerkingen over Lego The Lord of The Rings

  Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

  antwoordanswering the message of

  500 karakters over

  WEASELBEE
  WEASELBEE
  25 dec. 2021 12:58on dlcompare.de
  I grew up with all the lego games. It's been a journey and especially this one was a milestone in lego games history. The world that they recreated is really good and fun to explore. Sadly the game is slightly bugged for me and a few others, so we will never reach the 100% even though we collected everything :| But other than that, it's a fun game (best to play with a friend)
  Ik ben opgegroeid met alle lego spelletjes. Het is een reis geweest en vooral deze was een mijlpaal in de geschiedenis van lego games. De wereld die ze hebben nagebouwd is echt goed en leuk om te verkennen. Helaas is het spel voor mij en een paar anderen een beetje bugged, dus we zullen nooit de 100% halen, ook al hebben we alles verzameld :| Maar voor de rest is het een leuk spel (het beste om met een vriend te spelen)
  Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
  • Use your CD key on Steam to download jouw spel.

  Meer informatie
  DLCompare Extension
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief