Alone in the Dark is een compleet nieuwe ervaring

Alone in the Dark is een compleet nieuwe ervaring

De aankondiging van een nieuwe versie van de klassieke Alone in the Dark-ervaring werd door de fans met vreugde ontvangen. Natuurlijk heeft het nieuwe spel qua graphics en algehele ervaring weinig te maken met de titel die in 1992 door Infogrames werd uitgebracht. THQ Nordic kocht de franchise in 2018 en nu krijgen we een eerste blik op een nieuw survival horror avontuur dat op de een of andere manier veel dichter bij de Resident Evil games voelt dan bij het originele spel. Toch belooft de nieuwe Alone in the Dark een meeslepende en meeslepende ervaring waarin je kunt opgaan in een wereld vol mysteries die het menselijk begrip te boven gaan.

Twee kanten van een angstaanjagend verhaal

Alone in the Dark volgt de stappen van twee verschillende personages, Edward Carnby en Emily Hartwood, terwijl ze de geheimen van het Decerto landhuis ontdekken. Uitdagende puzzels, angstaanjagende monsters en tal van mysteries om te ontrafelen wachten om elke hoek op je in een avontuur dat een eerbetoon is aan de klassieker, maar compleet anders aanvoelt. Als je je in het verhaal verdiept door de ogen van Edward of Emily, krijg je twee verschillende visies op een nieuw verhaal dat de fans van de klassieke game niet onverschillig zal laten. Je moet klaar zijn voor heel wat verrassingen als je verwacht de waarheid over Decerto te ontdekken.

THQ Nordic heeft een uitgebreide gameplayvideo van Alone in the Dark vrijgegeven waarin het verontrustende scenario en de buitenaardse wezens worden getoond waarmee je in het nieuwe avontuur te maken krijgt.

 

 

De release van Alone in the Dark staat gepland voor 16 januari 2024 op de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Als je een fan bent van overlevingshorrorgames of de klassieker opnieuw wilt beleven in een nieuw soort ervaring, gebruik dan onze prijsvergelijker om een Alone In the Dark CD-sleutel te kopen vóór de release, en maak je klaar om begin 2024 het Decerto landhuis te verkennen.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Horror
  • Uitgever : THQ Nordic
  • Ontwikkelaar : Pure FPS
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 11 juni 2015
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief