De release van Alone in the Dark is opnieuw uitgesteld

De release van Alone in the Dark is opnieuw uitgesteld

Klassieke videogames zijn een oneindige bron van inspiratie voor nieuwe projecten. Of het nu in de vorm van remakes, remasters of als basis voor nieuwe verhalen is, titels als het nieuwe Alone in the Dark zijn bedoeld om de aandacht te trekken van een gemeenschap die meer van een specifieke franchise wil. In dit geval brengen ontwikkelaar Pieces Interactive en THQ Nordic het horroravontuur dat Infogrames begin jaren 90 uitbracht tot leven. De oorspronkelijke game was een van de voorlopers van een genre dat toen nog niet zoveel adepten kende en gaf een horrorverhaal vorm in een mysterieavontuur met Lovecraftiaanse tinten.

De nieuwe Alone in the Dark biedt de spelers een spannend avontuur met moderne graphics, maar met dezelfde diepgaande verhaallijn als het origineel. Het ontdekken van de verschrikkelijke geheimen die verborgen zitten tussen de muren van Derceto Manor in de shows van Edward en Emily zal dit keer een heel ander avontuur worden, of het zal er in ieder geval heel anders uitzien. Er worden geen grote veranderingen verwacht in de kern van een verhaal vol wendingen die de spelers waarschijnlijk naar een macaber en onverwacht einde zullen leiden, maar de nieuwe versie van het verhaal zal een aantal verrassingen bevatten.

 

 

Nog een keer te laat

Helaas zul je langer dan verwacht moeten wachten om je onder te dompelen in de wereld van Alone in the Dark. De release van de game, die oorspronkelijk gepland stond voor dit jaar, werd al uitgesteld tot begin 2024. Nu treft een tweede uitstel de aankomende horrorgame, die pas op 20 maart 2024 te spelen zal zijn.

Als je echter een kijkje wilt nemen in de game, is er een demo van Alone in the Dark die je gratis kunt spelen. De demo laat je spelen als Grace en Decerto Manor bezoeken vóór de gebeurtenissen in het hoofdspel, dus het zal niets voor je verpesten. De demo is momenteel beschikbaar op PC, PS5 en Xbox Series. Zoals gewoonlijk kun je op elk moment de beste aanbiedingen voor Alone in the Dark CD-sleutels bekijken met onze prijsvergelijker.

BG PPC IG EN
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief